Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
а я болел за Италию. Вчера одел футболку с итальянским флагом и в фанзону но честно говоря думал что они сольют дойчу. Но когда увидел как бундес играет понял что не зря я футболку одел
Ну що? Останній ривок? Хто за кого буде уболівати? Я хочу, щоб виграла Італія, але буду уболівати за Іспанію! Мій прогноз 1:0, виграє Іспанія в основний час!
Пс. У мене для вас сюрприз! Видам після матчу.
Кацапи! Нах з нашої землі! З Криму і Донбасу!
LT35 sdi 2001/ Pass2.0 tdi dsg
Bozya писав: я из-за них малому 20 гривен проиграл
у мене знайомі і я в тому числі ставили у букмейкерів на них Добре що не багато поставив - 50грн, в четвер жінка, що в канторі казала, що вже 8 тис. поставили люди на німаків (при чому кожен ставив по 1 тис. на виграш), це не рахуючи менших ставок. На скільки українці збідніли від поразки німців
У фінальному матчі не повинно бути пенальті. І рахунок має бути переконливим. Але щоб 4:0 !!!! ТАкого ще не було!!! Вийти у фінал - велике досягнення, але Скуадра Азурра завтра вигребе!
Фелісідадес, Еспаньа!
Кацапи! Нах з нашої землі! З Криму і Донбасу!
LT35 sdi 2001/ Pass2.0 tdi dsg