paravozz-а и его Т5 1,9 77Kwt
- garmas
- Диспетчер региона
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T4 ABL 1.9 TD intercooler, 2000р.
Chevrolet Volt 2013р. - Реальное имя: Віталій
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 15 разів
- Контактна інформація:
Re: paravozz-а и его Т5 1,9 77Kwt
paravozz
ориг. ,якщо позволяє становище
ориг. ,якщо позволяє становище
Продам свого буса у добрі руки...
- paravozz
- Местный
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T5
- Подякували: 1 раз
Позволяє. Але люди кажуть, що краще реставрувати існуючі. Навіть оригінал не витримує наших доріг.
Повернувся вчора вночі з Буковеля. На 500км взяло 40л що є дуже багато. Аж не знаю що робити :(
Ну і 2 фотки
1. Я і два моїх друга

2. Краєвид з балкону

Повернувся вчора вночі з Буковеля. На 500км взяло 40л що є дуже багато. Аж не знаю що робити :(
Ну і 2 фотки
1. Я і два моїх друга

2. Краєвид з балкону

-
- Місцевий
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Skoda SuperB Combo 2012, 1,6, 77kW
- Реальное имя: Андрій
- Дякував (ла): 50 разів
- Подякували: 26 разів
paravozz писав:...повернувся вчора вночі з Буковеля...
))) Дивно повз мене проїзджалисте, пане, і не пофафакали))))
Спойлер
38096505дваВЧЧ в будь-який час...
- paravozz
- Местный
Та капєц. Прям не знаю що робити. Поїду в серпні то від Нижніва до Поляниці буду фафакати
А якщо серйозно, то я ж не член клубу і не знаю хто що і як
А якщо серйозно, то я ж не член клубу і не знаю хто що і як
- garmas
- Диспетчер региона
- Контактна інформація:
paravozz
та причом тут член??? я взагалі не розумію твоєї логіки! Просто треба купи триматись ))))))
ось був у Тернополі й зустрілись з Мановаром....
та причом тут член??? я взагалі не розумію твоєї логіки! Просто треба купи триматись ))))))
- Sergiy t4
- Штурман
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-4 ACV 2,5 75 кв
- Контактна інформація:
garmas-vitaliy писав:paravozz
Ти коли в Тернопіль залітав чи ти тільки прольотом?
- garmas
- Диспетчер региона
- Контактна інформація:
Sergiy t4
24 червня цілийй день був
- Sergiy t4
- Штурман
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-4 ACV 2,5 75 кв
- Контактна інформація:
garmas-vitaliy писав:Sergiy t4
В нас в той день проводили змагання з Drag Racing в міському айропорті.
Будеш возитись по Тернополі чи проїздом пиши будем раді знайомству.
- paravozz
- Местный
Поїхав я значить міняти деталі по ходовій. Загнав машину, в хлопців не знайшлось широковідомої у вузьких колах насадки "зірочка на 14 (чи 16). Поїхав по неї до людини, в якої вона є. Приїхав назад, хлопці не можуть відкрутити ліву тягу. Гайка закисла. Окрім того виявилось, що сайлентблоки продали не ті. передні замість задніх. Це погано. Але добрим виявилось те, що міняти їх не потрібно було. Кусок тяги відрізали болгаркою і таки зняли. Впринципі, це все, що вдалось поміняти бо було вже пізно. Подальший ремонт перенесли на кінець цього тижня. Авто гепає на ямах як ненормальне.
До речі, по зірочку їздив на кадіку 1,9 77квт. Машина АГОНЬ!!!! Прискорення нереальне. Гальма моментальні. Дуже сподобалось
До речі, по зірочку їздив на кадіку 1,9 77квт. Машина АГОНЬ!!!! Прискорення нереальне. Гальма моментальні. Дуже сподобалось
- LimoN4ik
- Пилот
- Модель авто, тип двигателя, пробег: 11 рулит...
- Реальное имя: Владислав
- Контактна інформація:
Отличное у Вас авто! И руки из правильного места! Так держать!
Владислав Драйв2.ру т.: (097)221-54-21
Жёлтый пепелац Skoda Fabia by Milotec 1.2,2007г., Пробег:235тыс.км. Уже нет...(

- paravozz
- Местный
Так як розхід 10/100 по місту мене вже підхарив, вирішив почати шукати причину. Почав з прочистки впускного колектору, впускного клапану 9вроді так та штука зветься) ну і логічне завершення - заглушка клапану ЕГР. Фотографій не робив так як руки були брудні по лікті (хто чистив той мене розуміє). Процедура зняття доволі проста. Сажі було дуже багато.
Починав чистити тією рідиною яку раніше купував. Чистила гарно але закінчилась швидко. Тоді почав відмочувати в солярці. Ефекту мало. Після того задумався....
Пішов додому, взяв розчинник, якусь приблуду для миття унітазів і засіб для миття посуду. Розчинник відчищав непогано так, засіб для унітазів був неефективним. А ось для миття посуду.. Оця штука діє. Додатково скажу, дуже важливим елементом є щітка. Я починав чистити зубною, але вона не ефективна. Потім забрав свою щітку для обуві

Такого плану. Зручна бо має всередині металічні прутики.
Почистив, скрутив, завів, поїхав. Суб'єктивно, авто почало краще розганятись, ніби таки пару конячок прибавилось. Але!
1. Можливо я просто чекав такого ефекту. Самонавіювання
2. Ввечері щей після дощу повітря розріджене і авто легше їде. Одним словом не знаю. Подивлюсь на розхід.
Починав чистити тією рідиною яку раніше купував. Чистила гарно але закінчилась швидко. Тоді почав відмочувати в солярці. Ефекту мало. Після того задумався....
Пішов додому, взяв розчинник, якусь приблуду для миття унітазів і засіб для миття посуду. Розчинник відчищав непогано так, засіб для унітазів був неефективним. А ось для миття посуду.. Оця штука діє. Додатково скажу, дуже важливим елементом є щітка. Я починав чистити зубною, але вона не ефективна. Потім забрав свою щітку для обуві

Такого плану. Зручна бо має всередині металічні прутики.
Почистив, скрутив, завів, поїхав. Суб'єктивно, авто почало краще розганятись, ніби таки пару конячок прибавилось. Але!
1. Можливо я просто чекав такого ефекту. Самонавіювання
2. Ввечері щей після дощу повітря розріджене і авто легше їде. Одним словом не знаю. Подивлюсь на розхід.
- LimoN4ik
- Пилот
- Контактна інформація:
Как бы там не было, молодец! Работа похвальная!
Зы. да, теперь осталось следить за расходом
Зы. да, теперь осталось следить за расходом

- paravozz
- Местный
аж не знаю що робити. Якщо з розходом не проясниться - продам на@/%й і куплю іншу. Єдине шкода, що вклав в неї сил багато.
- LimoN4ik
- Пилот
- Контактна інформація:
paravozz писав:аж не знаю що робити. Якщо з розходом не проясниться - продам на@/%й і куплю іншу. Єдине шкода, що вклав в неї сил багато.
Ну я бы не говорил так категорически на твоем месте.
У меня вот последние время, моя Фаба(жаль что ее уже нет) в последние время кушала 8-9л/100кмпо трассе при скорости 120-130км/час. По городу тоже самое. Думал что движку уже приходит край, все таки пробега на трехгоршковом 1.2 было прилично. Но потом просто поменял АЗС. Начал заправляться В-Повером на Шелле. И расход стал меня радовать. По трассе 120-140км/час 6-7л/100км город 7.4-8л(с кондеем)/100км.
Так что не все потеряно! Не вешай нос! От недавнего времени в бензе увеличенное количество спирта(согласно новому ГОСТ-у. И тем сам это просто может влиять на расход бенза. Да и может просто бенз на той АЗС что ты заправляешся испаганился.
Если расход не упадет то попробуй просто сменить АЗС.
Зы, блин, втыкнул что это же дизель... Ну в принципе тут тоже может бадяга. Дизель тоже могут бадяжить и бадяжить не хуже чем бензин! Главное не падать духом!
ЗЫ2, а может и в форсунках проблема. Тут уже надо искать проблему методом втыка.

- paravozz
- Местный
Купил мужик машину классную, дорогую. Очень любил он ее, берег. Проездил на ней всего месяц, и вдруг машина сломалась. Ну понятно, мужик в автосервис. Там посмотрели, разводят руками, пожимают плечами – ничего сделать не могут. Мужик в другой автосервис. Там тоже смотрят лучшие мастера, а сделать ничего не могут. Прошел месяц – мужик перебрал десятки автомастерских, но никто так и не смог отремонтировать его любимую тачку.
И тут кто-то из знакомых подсказал ему супер специалиста. Мужик к нему, естественно кинулся. Тот осмотрел машину, взял молоток, ударил… И о чудо! Машина заработала! Специалист выставил счет – 1000 долларов.
Возмущенный мужик спрашивает: “Ты объясни за что штука баксов-то? За один удар молотком?!”
А тот отвечает: “За удар молотком – 1 доллар. А 999 $ – за то, что знал, куда ударить”.
Це преамбула. Як я писав, дуже било рульом після швидкості 120. Більше 140 взагалі було страшно їздити. Прогнози і здогадки були різні. Думав ходова підгуляля. Поміняли все що треба - вібрація не пропала. Поїхав на шиномонтаж, думав може грузік з диска відпав. Все на місці. Вчіпили на станок - капєц. Колесо (диск) криве до усрачки. Кажуть хлопці -їдь диски катати. Поїхав. Зняли колесо, відгепали його (диск) молотком. За 2 колеса взяли 140грн і о чудо, вібрація пропала.
Мораль
"Любиш титани - люби їх рівняти"
И тут кто-то из знакомых подсказал ему супер специалиста. Мужик к нему, естественно кинулся. Тот осмотрел машину, взял молоток, ударил… И о чудо! Машина заработала! Специалист выставил счет – 1000 долларов.
Возмущенный мужик спрашивает: “Ты объясни за что штука баксов-то? За один удар молотком?!”
А тот отвечает: “За удар молотком – 1 доллар. А 999 $ – за то, что знал, куда ударить”.
Це преамбула. Як я писав, дуже било рульом після швидкості 120. Більше 140 взагалі було страшно їздити. Прогнози і здогадки були різні. Думав ходова підгуляля. Поміняли все що треба - вібрація не пропала. Поїхав на шиномонтаж, думав може грузік з диска відпав. Все на місці. Вчіпили на станок - капєц. Колесо (диск) криве до усрачки. Кажуть хлопці -їдь диски катати. Поїхав. Зняли колесо, відгепали його (диск) молотком. За 2 колеса взяли 140грн і о чудо, вібрація пропала.
Мораль
"Любиш титани - люби їх рівняти"
- LimoN4ik
- Пилот
- Контактна інформація:
Так вопрос решился или нет? )))

- paravozz
- Местный
Так. Їхав 150 все добре. З розходом все нормалізувалось. Як виявилось, саме краще авто сприймає солярку з шел. Саме гірше з вог. Різниця в 20км.
Вирішив продати. Ціна 15500. Причина продажу, хочу новіший, в кольорі і засунути туди мультівановський салон
Вирішив продати. Ціна 15500. Причина продажу, хочу новіший, в кольорі і засунути туди мультівановський салон