Гонщики гелп !

Язикоточілка, пальцестіралка. Реклама та спам заборонені
mijki
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 2.5-75 кв. ПР 2003 . 250т.

Re: Гонщики гелп !

Повідомлення mijki »

Kryuk писав:Буде, але без права відчуження

В смислі ? Що вуйко мені потім у випадку сварки ключі може й не дати ? :shock: :cry:

:D

"Колись ще була схема на інваліда , але там було по моєму до 1.8 і до 8 років вроді би.... хтось щось знає ?"

От от - а по авганцях , ніякого обмеження по віку машини немає ? Ніхто не в курсі ?
Слава Киiвськiй Русi ! недароSSiя сасi ! Ватник визубри скотина Русь це тiльки Украiна !
Kryuk
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: бывают разные
Реальное имя: Алексей
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення Kryuk »

mijki писав:
От от - а по авганцях , ніякого обмеження по віку машини немає ? Ніхто не в курсі ?

Пошукайте в інтернеті ресурс законодавчий - я особисто таким не займався, як зараз із цим на сьогоднішній день не знаю досконало :pardon:
097-995-03-29
www.furnicom.kiev.ua
Нельзя всем дать все. Потому что всех много, а всего мало!
Frank300
Бусовод
Бусовод
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4
Подякували: 1 раз

Повідомлення Frank300 »

ROMiK писав:Колись ще була схема на інваліда , але там було по моєму до 1.8 і до 8 років вроді би.... хтось щось знає ?

Геморой! Реально треба взяток поплатити щоб тобі дозволили. І теж без права відчуження.
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Frank300 писав:
ROMiK писав:Колись ще була схема на інваліда , але там було по моєму до 1.8 і до 8 років вроді би.... хтось щось знає ?

Геморой! Реально треба взяток поплатити щоб тобі дозволили. І теж без права відчуження.

Без права відчуження це типу - потім не продаш ? Якщо тільки це - то нормально було б ...

- взяток проплатити ? ...В смислі щоб швидше зробили документи з авганською скидкою чи що ? А який тоді виграш приблизно ( сумма яку економиться цього варта ? ) та в чім конкретно *такий гемморой* ?

Цікавить все ж , може хтось стикався , чи є обмеження по кубатурі та по віку машин ... та розмір скидок ...Вуйку ще не казав але думаю він погодиться - а якщо з нього попробують *взятку збити* то то буде дуже цікаво вигльондать :shock: :-)
Слава Киiвськiй Русi ! недароSSiя сасi ! Ватник визубри скотина Русь це тiльки Украiна !
Frank300
Бусовод
Бусовод

Повідомлення Frank300 »

mijki
я про інваліда казав.
І тільки не треба тут про вигльондать. Дозвіл на безмитне оформлення на інваліда отримати без взяток не можливо. Нехай хоч інвалід буде без рук, ніг і всього решта. Сорі за цинізм але це не я придумав. Система :censored: :censored: :censored: курвамать.
І ще, нехай спробує твій вуйко перегнати машину через кордон і не дати. Закони пишуть так щоб завжди був якийсь гачок і висмокчуть мозок так що легше дати. :censored:
Андрій.
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: Опель Мовано
Реальное имя: Андрій
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 24 рази

Повідомлення Андрій. »

Це точно :good: :good: :good:
Bozya
VW маньяк
VW маньяк
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 разів

Повідомлення Bozya »

Frank300 писав:Дозвіл на безмитне оформлення на інваліда отримати без взяток не можливо.

мало того, это ещё и не очень быстрый процесс. Вначале нужно подтвердить что инвалиду нужен автомобиль, потом тебя поставят в очередь на инвалидное чудо украинского автопрома. Минимум после полугода стояния в очереди пишется заявление на отказ от льготного гаврюши и подаётся прошение на ввоз и льготное растаможивание автоса не старше восьми лет и кажись до 1,8 литра (но могу ошибаться). Автос ставится на учёт, и на протяжении семи лет не может быть продан или отчуждён, а если собрались продавать, то башляй за растаможку по полной.
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Тільки по інвалідах пільгова розтаможка . вже дізнавався . А що на рахунок першої реєстрації ? Теж авганцям ніяких пільг ?
Kryuk
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Kryuk »

Bozya
Это все можно сделать на порядок быстрее и в очень короткие сроки, но фишка в том что экономическая целесообразность сводиться на нет при таких "ускорениях" увы...
097-995-03-29
www.furnicom.kiev.ua
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Часто паруси попадаються по хорошій ціні , може б то пригнали мені парус а я б дах зрізав та листовою 0.3 йкою або 0.4кою заварив . Але як тоді бути з задніми дверима ? Можна буде штатні підрізати підварити ? Навички зварщика у вуйка непогані є ... Я ж по шпакльовочно малярним справам так сяк розібрався б ...

Саме цінне - сильний мотор та довга база - присутні... :roll:
passat
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: т4 ACV 2,5 2000г
Реальное имя: славик
Подякували: 2 рази

Повідомлення passat »

mijki писав:Часто паруси попадаються по хорошій ціні , може б то пригнали мені парус а я б дах зрізав та листовою 0.3 йкою або 0.4кою заварив . Але як тоді бути з задніми дверима ? Можна буде штатні підрізати підварити ? Навички зварщика у вуйка непогані є ... Я ж по шпакльовочно малярним справам так сяк розібрався б ...

не шукай дешевих шляхів - потім дорожче вийде , а на рахунок підрізати підварити - то краще в стандартній буді взяти :)
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

passat писав:[

не шукай дешевих шляхів - потім дорожче вийде , а на рахунок підрізати підварити - то краще в стандартній буді взяти :)[/quote]

Не шукаю . Просто гонщик сказав знайти треба буди 3 , чттири варіанти , щоб було з чого вибирати . А я дивлюсь довгої бази з 2.5л . 75 кв.мотором не так вже й багато пропонують ... Парусисті значно покращили б б шанс взяти ЩОСЬ ХОРОШЕ . :) Та й роботи там по переробці було б не багато - і+ не спішно воно - можна й так , *з горбом* , було б їздити ...
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Скільки не стидно запропонувати гонщику щоб поїхав забрав вже вибрану та проплачену машину - з німецько польської чи чеської границі та привіз сюди, зробив розтаможку за гроші * розумні гроші - як собі * ... ? машина 2.5 чи 1.9 - грузовий варіант роки 2000- 2003 в купчій написати - напр. 2000 євро . ? :)

- 1000 - 1500 долларів нормально чи слабо ?
Basil87
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW Touran 2.0
Реальное имя: Василь
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Basil87 »

все залежить від кілометражу, тобто наскільки далеко треба їхати, а в Німеччині літр соляри 1,5-2 євро, точно не можу сказати + поїсти, поспати і т.п.
Думаю вище вказана сума 1000-1500 долларів - нормальна сума, але знову ж таки, куди треба їхати.
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Basil87 писав:все залежить від кілометражу, тобто наскільки далеко треба їхати, а в Німеччині літр соляри 1,5-2 євро, точно не можу сказати + поїсти, поспати і т.п.
Думаю вище вказана сума 1000-1500 долларів - нормальна сума, але знову ж таки, куди треба їхати.

Сумма для півдня німеччини ...

Хоча коллєга звідтам може і до Перемишля пригнати ... сумма тоді , логічно , повинна б зменшитися :du_ma_et: ...

що скажете ??? - пробіг бачу ,помалу теж вчаться змотувати ... але якщо все решта так як написано ... то взяв би не задумуючись - http://suchen.mobile.de/lkw-inserat/vw- ... eliveryVan
Frank300
Бусовод
Бусовод

Повідомлення Frank300 »

mijki писав:Скільки не стидно запропонувати гонщику щоб поїхав забрав вже вибрану та проплачену машину - з німецько польської чи чеської границі та привіз сюди, зробив розтаможку за гроші * розумні гроші - як собі * ... ? машина 2.5 чи 1.9 - грузовий варіант роки 2000- 2003 в купчій написати - напр. 2000 євро . ? :)

- 1000 - 1500 долларів нормально чи слабо ?

Можу забрати машину в Німеччині 18-20 вересня.
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Frank300 писав:[Можу забрати машину в Німеччині 18-20 вересня.

Скільки долярів ( на все ) приблизно запхати в матраса ? :)

пс - був сьогодні в франківську , ціни не малі . Вибір свіжозавезених невеликий ...
Kryuk
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Kryuk »

Basil87 писав: а в Німеччині літр соляри 1,5-2 євро.

1.45 :wink:
097-995-03-29
www.furnicom.kiev.ua
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

А як щодо машинок з Литви ? Там ціни дивлюся навіть менші ніж в * старій європі * ... хоча певне що вбитих буде більше ...

Там зараз як на рахунок ввізних податків - напевне дуже низькі порівняно з нашими , чи не так ? :)
Frank300
Бусовод
Бусовод

Повідомлення Frank300 »

mijki писав:що скажете ??? - пробіг бачу ,помалу теж вчаться змотувати ... але якщо все решта так як написано ... то взяв би не задумуючись - http://suchen.mobile.de/lkw-inserat/vw- ... eliveryVan

машина без турбіни 98 року? :shock:
Пробіг 100 тис? :shock: :shock:
Стан по фото :bad:
Ціна :o
Не здивуюсь якщо продають цю машину табір албанців
Закрито

Повернутись до “Курилка, болталка”