Невідоме джерело звуку

Питання стосовно ходової, гальмівної, і рульової систем
Відповісти
Vovan

Невідоме джерело звуку

Повідомлення Vovan »

Виникла проблемка з заднім правим амотизатором. При заміні задніх амотизаторів через деякий час появився стукаючий звук.Облазив всю машину і виявив що відварилась гайка верхнього болта амортизатора.Приварили-але болт не відкручувався.Спец на станції сказав що він дотягнув болт і можна так їздити до заміни амортизатора-так як прийдеться вирізати амортизатор разом з болтом.І я поїхав.Через місяць звук стукаючий знову появився.Прийшлось мені самому обрізати болт і витягати амортизатор.При цьому виявив що та частина лонжерона до якої приварена гайка вся в тріщинах.Все позаварював,виточив нову втулку на амортизатор,новий болт,зажав гарно і поїхав.Стукаючий звук пропав,але залишився якийсь скриплячий і незрозумілий інший звук. Ви никає питання- де джерело цих звуків,що я ще недоробив?
kds
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-4 2,4 ААВ.300тыщ

Re: Невідоме джерело звуку

Повідомлення kds »

недоварил все трещины.
Т-4 ААВ.94Г.
Шкарпеткін

Повідомлення Шкарпеткін »

Vovan писав:Виникла проблемка з заднім правим амотизатором. При заміні задніх амотизаторів через деякий час появився стукаючий звук.Облазив всю машину і виявив що відварилась гайка верхнього болта амортизатора.Приварили-але болт не відкручувався.Спец на станції сказав що він дотягнув болт і можна так їздити до заміни амортизатора-так як прийдеться вирізати амортизатор разом з болтом.І я поїхав.Через місяць звук стукаючий знову появився.Прийшлось мені самому обрізати болт і витягати амортизатор.При цьому виявив що та частина лонжерона до якої приварена гайка вся в тріщинах.Все позаварював,виточив нову втулку на амортизатор,новий болт,зажав гарно і поїхав.Стукаючий звук пропав,але залишився якийсь скриплячий і незрозумілий інший звук. Ви никає питання- де джерело цих звуків,що я ще недоробив?

Якого року автівка???
дуже дивно шо в оцинкованого течіка згнив лонжерон
кандедат
Дохтер
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T-6 мультівен 5.0 турбо
Подякували: 7 разів

Повідомлення кандедат »

Шкарпеткін писав:дуже дивно шо в оцинкованого течіка згнив лонжерон

Він не згнив. Тріщини такі з"являються коли не вчасно замінюєш амортизатор. тобто роздовбало! Але такі тріщинки не повинні скрипіть :no:
Деу Сєкас - тоже ДИРЧИК
066-сім86десять93
067-п"ять829нуль31
Vovan

Повідомлення Vovan »

Бус 2002року.Варив тріщини на пластині з гайкою-хиталась рукою.Після зварки неможливо рухнути- може продублювати усилити пластину,а може шукати тріщини зі сторони болта.Можливо це задні сайлентблоки накрились?
kds
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-4 2,4 ААВ.300тыщ

Повідомлення kds »

Vovan писав:,а може шукати тріщини зі сторони болта.Можливо це задні сайлентблоки накрились?

и втулки амортизатора тоже смотри.
а вообще, попроси помощника покачать кузов итд,а сам в яме посиди,да руку прикладывай к частям проверяемых деталей :evil: и может у тебя обнаружиться порванный пыльник нижней шаровай опоры и скрип идет оттуда :lol: полушутка,полусовет! :Search: %)
Т-4 ААВ.94Г.
кандедат
Дохтер

Повідомлення кандедат »

kds писав:порванный пыльник нижней шаровай опоры и скрип идет оттуда

Тож варіант, а скрипіть більше любить верхня шарова опора
:)
Деу Сєкас - тоже ДИРЧИК
066-сім86десять93
067-п"ять829нуль31
Витя

Повідомлення Витя »

Vovan
скрип только в сухую погоду?
kds
кандедат
не путайте человека, прчем здесь шаровые если скрип сзади?
скорее всего дело в новой выточенной втулке :pardon:
кандедат
Дохтер

Повідомлення кандедат »

Витя писав:скорее всего дело в новой выточенной втулке

Варіант :)
Деу Сєкас - тоже ДИРЧИК
066-сім86десять93
067-п"ять829нуль31
Vovan

Повідомлення Vovan »

Скрип і звуки при їзді на поганій дорозі коли амплітуда розгойдування велика і різка .На місці розкачував зад ззовні і нічого не чути.По трасі теж тихо. Буду сьогодні шукати нову резину з втулкою на вухо амортизатора.
Alexey
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: T4 ACV 2003
Реальное имя: Алексей
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Alexey »

Vovan писав:Скрип і звуки при їзді на поганій дорозі коли амплітуда розгойдування велика і різка .На місці розкачував зад ззовні і нічого не чути.По трасі теж тихо. Буду сьогодні шукати нову резину з втулкою на вухо амортизатора.

ВАЗ 21114 подходит ...на сколько хватит не знаю...
Transporter 2.5TDI ACV 75kW 2003
096 8999 семь сот

Зображення
vital'ka
Бусовод
Бусовод
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 ААВ
096-351-80-71

Повідомлення vital'ka »

Vovan писав:Скрип і звуки при їзді на поганій дорозі коли амплітуда розгойдування велика і різка .На місці розкачував зад ззовні і нічого не чути.По трасі теж тихо. Буду сьогодні шукати нову резину з втулкою на вухо амортизатора.

З ручником нічого не робив? Як не допоможе, то подивись ззаду ту жабку (чи якось по іншому, я не знаю як та штука првильно називається), яка регулює силу гальм на задні колодки. Або попробуй при їзді на поганій дорозі і коли проявився скрип чуть-чуть припідняти ручника.
2.4 Д. ААВ Вишневая Каравелла 93г. доставшаяся от Батяни.
Відповісти

Повернутись до “VW T4 - Ходова, гальмівна, ГПК”