Гонщики гелп !

Язикоточілка, пальцестіралка. Реклама та спам заборонені
mijki
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 2.5-75 кв. ПР 2003 . 250т.

Re: Гонщики гелп !

Повідомлення mijki »

Frank300 писав:[...табір албанців...

Ну це так для розігріву ... За такі гроші + - ... нормальну можна підшукати ... :)

судячи по опису ніби все нормально ,іржа є - її не підмальовували, треба б подивитися ...хоча те що настільки тупо скручений пробіг насторожує ...
Слава Киiвськiй Русi ! недароSSiя сасi ! Ватник визубри скотина Русь це тiльки Украiна !
dukatto
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-44 2.5 TDI 2003
Реальное имя: Руслан
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 5 разів
Контактна інформація:

Повідомлення dukatto »

Тема больше похожа на флуд :evil:
Basil87
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW Touran 2.0
Реальное имя: Василь
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Basil87 »

44 кВт :D думаю маловато, щоб тягнути майже 2 тони ваги
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Красунчик - дуги+покраска і циганський табір її б в нас на базарі за 10000 подавав * свіжачогггг * налітай !!! :D
Можливо навіть клубною машинкою стала б ... :roll:

Добавлено 11 вересня 2012, 09:30

Гонщики просвітіть по нюансам перегону пліз , можливо сам поїду , як інші шляхи занадто складними чи накладними виявляться .

Пробіг - накрутка до 555 .
Музика - геть
Начльство - 150

Що ще ? :)

Добавлено 11 вересня 2012, 11:18

Ось варіант непоганий ...
Хлопці які проблеми можуть виникнути при розтаможці осьтакого ? Там бріф йде ЛКВшний але перегородки нема - ( ну і ліжко не дуже охота було б виламувати) ...
Вікна є хіба в дверях - решта бляха .
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Слава Киiвськiй Русi ! недароSSiя сасi ! Ватник визубри скотина Русь це тiльки Украiна !
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Ще таке вичитав - що вже розтаможену машину треба зареєструвати ( перша реєстрація - 16000 гривень ) то знав а от що ще реєстрація в ДАІ - 5000 гривень коштуватиме !!! цього не знав .

- Виходить - розтаможка ( грузовий в-т.) 15000гр. + 16000 П.Р + 5000 реєстрація в Даі = 36000 гр ...

- це ВЖЕ все чи я ще щось упустив ?
stabil
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: vw t5 gp 2.0
Реальное имя: Andriy
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення stabil »

mijki писав:
Добавлено 11 вересня 2012, 11:18

Ось варіант непоганий ...
Хлопці які проблеми можуть виникнути при розтаможці осьтакого ? Там бріф йде ЛКВшний але перегородки нема - ( ну і ліжко не дуже охота було б виламувати) ...
Вікна є хіба в дверях - решта бляха .

1.9 (короткий) з пробігом 267000, без кандьора і ціною більше 4000Є варіант так собі :zvez_ochki:
щодо перегородки то проблем небуде 100%
sobakabarabaka
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: Був Transporter T4, AJT-2.5 2000 рік!
Тепер Audi A4 B5
Реальное имя: Виктор
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 81 раз

Повідомлення sobakabarabaka »

mijki писав:Ще таке вичитав - що вже розтаможену машину треба зареєструвати ( перша реєстрація - 16000 гривень ) то знав а от що ще реєстрація в ДАІ - 5000 гривень коштуватиме !!! цього не знав .

- Виходить - розтаможка ( грузовий в-т.) 15000гр. + 16000 П.Р + 5000 реєстрація в Даі = 36000 гр ...

- це ВЖЕ все чи я ще щось упустив ?

Звідки взялися додоткові 5000грн? :shock: Перша реГістрація в МРЕВ коштує 600грн за 100 кубіків-рубіка+послуга банку там же... у мене 2,5 вийшов 17300 з постійним тех.паспортом

Ось КУРКУЛЬятор http://dbroker.com.ua/postanovka_pervaya
Кажуть, що друзі на дорозі не валяються.
З моїми буває всяке :friends: .
067 656 3Ч 3О ВіКтор
http://grillmeat.com.ua/
Jedem das seine
Romanoproddi
Бусовод
Бусовод

Повідомлення Romanoproddi »

за такі гроші краще взяти того буса. дати щ пару евро і кататись рік на польських номерах. :-)
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

sobakabarabaka писав:[ Звідки взялися додоткові 5000грн? :shock: Перша реГістрація в МРЕВ коштує 600грн за 100 кубіків-рубіка+послуга банку там же... у мене 2,5 вийшов 17300 з постійним тех.паспортом

Ось КУРКУЛЬятор http://dbroker.com.ua/postanovka_pervaya

Ухх , заспокоїли :)

Ви вже другий що це каже - отже про додаткових 5000 то хтось пожартував :evil: так . Тут на форумі про +5000 десь проскакувало - можу пошукати , якщо треба ...

Добавлено 15 вересня 2012, 09:46

stabil писав:[
1.9 (короткий) з пробігом 267000, без кандьора і ціною більше 4000Є варіант так собі :zvez_ochki:
щодо перегородки то проблем небуде 100%

А як щодо ліжко-дивана ? Не придруться ? Чи ліпше його аккуратно зняти та запакувати було б перед таможнею ?

Пробіг по ходу реальний , власник на турка чи поляка не схожий , цемент ітд. бусом точно не возився ... помоєму нормальний варіант ... але яка там ЩЕ кінцева ціна буде , ОТО питання %) .
sobakabarabaka
VW маньяк
VW маньяк
Тепер Audi A4 B5

Хто як може так і дро :censored: , тобто ганяє.... Знайомий залишає пару лишніх євро на таможні і може привезти грузовика навіть якщо вікна стоять по всьому периметру (є такі грузовики).... Далі, диван може їхати в салоні разом з іншим хламом(головне щоб нвчого не поцупили, бо останнього разу ченджера сперли), а перегородкою служить якись шкафчик для інструментів.... ну і т.д. У кожного гонщика свої кінці на границі :beer:
067 656 3Ч 3О ВіКтор
Jedem das seine
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

sobakabarabaka писав: У кожного гонщика свої кінці на границі :beer:

:good:
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

sobakabarabaka писав:Хто як може так і дро :censored: , тобто ганяє.... Знайомий залишає пару лишніх євро на таможні і може привезти грузовика навіть якщо вікна стоять по всьому периметру (є такі грузовики).... Далі, диван може їхати в салоні разом з іншим хламом(головне щоб нвчого не поцупили, бо останнього разу ченджера сперли), а перегородкою служить якись шкафчик для інструментів.... ну і т.д. У кожного гонщика свої кінці на границі :beer:

А якщо одне лишнє віконечко НАПРИКЛАД + 100 лишніх єврорублів за нього - "прозріють очі - напишуть руки ? " що то дійсно ЛКВ ? Коли все решта Лкв - і бріф і перегородка ітд... ???

- Чи 200 , чи 300 треба за таке ... ДОдати ? :ne_vi_del: =@ :du_ma_et:
sobakabarabaka
VW маньяк
VW маньяк
Тепер Audi A4 B5

Короче так, товариш "лишні" вікна зафарбовував під колір авто, а після проходження кордону бистренько фарбу здирав... скільки евро візьму за лишнє вікно я не вкурсі :du_ma_et: да і не розпитував дуже.....
067 656 3Ч 3О ВіКтор
Jedem das seine
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Європейцю приватнику чи європейцю автоторгівцю всеодно яку ціну впивувати в купчу ? Наприклад якщо авто з 2000 року 2.5 л. 75 кв. стан по роках - та ціну вписати ... скажімо ... :du_ma_et: 2500 євро - вони ж напишуть якщо реально десь в два рази різниця ... :pardon: Як щодо домовлення на нашій границі в такому випадку ? Скільки треба приготувати :twisted: , приблизно, для *правильної* оцінки ? :) 300 - 500 додаткових ? %)

Ось авто хороше продається - http://www.automarkt.de/angebote/100166670104/ приженіть хтось пліз , я на ньому буду най :ras_pal_cov_ka: в Трускавці з ТАКОЮ лобовухою !!! :D
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Frank300
Бусовод
Бусовод
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4

Повідомлення Frank300 »

mijki писав:Європейцю приватнику чи європейцю автоторгівцю всеодно яку ціну впивувати в купчу ? Наприклад якщо авто з 2000 року 2.5 л. 75 кв. стан по роках - та ціну вписати ... скажімо ... :du_ma_et: 2500 євро - вони ж напишуть якщо реально десь в два рази різниця ... :pardon: Як щодо домовлення на нашій границі в такому випадку ? Скільки треба приготувати :twisted: , приблизно, для *правильної* оцінки ? :) 300 - 500 додаткових ? %)

Ось авто хороше продається - http://www.automarkt.de/angebote/100166670104/ приженіть хтось пліз , я на ньому буду най :ras_pal_cov_ka: в Трускавці з ТАКОЮ лобовухою !!! :D

Майк, а що саме ві хотіли цим постом запитати?
Ви випадково не в СБУ працюєте :-)
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

Frank300 писав:[

Майк, а що саме ві хотіли цим постом запитати?
Ви випадково не в СБУ працюєте :-)[/quote]

Передзвонили - продає турок - відпадає .

Франк300. Я звичайно авто купити не спішу але здається мені що самому прийдеться зїздити - ну ніяк лишніх кілька тисяч в сімейному бюджеті не получається знайти поки що ... :D :wink: Бо там за 5 - це вершки - а тут ... самі знаєте -= вершки хіба по знайомству :wink: :crazy:

Народ підкаждіть ліпше пліз де кузов особливо ретельно простукувати треба щоб ДТПшний не підсунули ???? :x
Востаннє редагувалось 24 вересня 2012, 21:43 користувачем mijki, всього редагувалось 1 раз.
stabil
Пилот
Пилот

Повідомлення stabil »

Я звичайно авто купити не спішу але здається мені що самому прийдеться зїздити - ну ніяк лишніх кілька тисяч в сімейному бюджеті не получається знайти поки що ... :D :wink: Бо там за 5 - це вершки - а тут ... самі знаєте -= вершки хіба по знайомству :wink: :crazy:

якщо ти вільно володієш німецькою то можеш їхати і сам, на митниці тобі все розкажуть якщо скажеш що перший раз :D"
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

stabil писав:
mijki писав:п.с. якщо буде гнати знаюча людина то для нього купча непроблема. все має бути включено в суму перегона +-500Є.

стабіл - турок продає - відпадає , я гешефти хвба з місцевими робитиму - гнатиму скоріш за все теж сам - мені там і коллєгів давно пора б провідати + тут переплачцвати не гопю бажанням ... от тільки всіх тонкощів перегону не знаю ... :pardon: знаю одне - машинку на таможню треба підганяи в як найгіршосу стані ... :-)

пс- скільки коштуватимке тут лобовуха + всі фари + всі повороти ? Покраску покоцв би - виїдачем фарби -та так що аж страшно дивитися на буса буде ... :-)
stabil
Пилот
Пилот

Повідомлення stabil »

mijki писав:
стабіл - турок продає - відпадає , я гешефти хвба з місцевими робитиму - гнатиму скоріш за все теж сам - мені там і коллєгів давно пора б провідати + тут переплачцвати не гопю бажанням ... от тільки всіх тонкощів перегону не знаю ... :pardon: знаю одне - машинку на таможню треба підганяи в як найгіршосу стані ... :-)

пс- скільки коштуватимке тут лобовуха + всі фари + всі повороти ? Покраску покоцв би - виїдачем фарби -та так що аж страшно дивитися на буса буде ... :-)

броньвик то вибір недуже. гемору дуже багато + пробіги вних від 400тис. починаються. турки і русаки переважно пробіги змотують.
п.с. запчастини буш шукати пофакту бо ще машини нема :D форум допоможе!!!!

і ще був в неділю на базарі було пару цікавих варіантів за нормальну ціну. багато" гонщиків"зараз зливають машини в "0" бо непродаються +
mijki
Пилот
Пилот

Повідомлення mijki »

stabil

На рахунок зливання в 0 то таке , самі знаєте ... мені от запропонували в польщі їхати на Т4 дивитися а ціну озвучили середньостатистичну українобазарну ... нащо воно мені треба ? Був би я синком ПдР... якимсь то она справа а так мені теж гроші не з неба НЕ сипляться - переплачувати кільька тисяс *чисто за транспортування з Зах.Євр.*. не горю бажанням чомусь ... :ni_zia:
Закрито

Повернутись до “Курилка, болталка”