Windows 8?!

Язикоточілка, пальцестіралка. Реклама та спам заборонені
cat-yellow
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5 Мультік, VW B5, Таврія, Focus mk3
Реальное имя: Михайло
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 7 разів

Re: Windows 8?!

Повідомлення cat-yellow »

+1 до вінди XP
Також добавлю, щоз лінухівнайбільше подобається Linux mint і їній інтерфейс MATE
але найбільше подобається МакОс, нею і користуюсь щодня і завжди на маку (на звичайному ноуті лінух+вінда, користуюсь лінухом, віндою користуюсь фактично тільки для діагностики авто)
A_l_e_x
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW Т5
Подякували: 2 рази

Повідомлення A_l_e_x »

garmas-vitaliy
Знаю эту прогу. Скажите, тогда почему на ХР нельзя поставить утилиты для "красиовстей"? В чем же выигрыш от установки более новой системы?
seria777
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: VWT5 Transporter AXD 2,5 TDI 4Motion 2005 Long
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 49 разів

Повідомлення seria777 »

A_l_e_x писав:Есть такой момент - совместимость программного обеспечения. И он не решен! Есть типа виртуальный ХР и режим совместимости, но получить корректную работу часто не возможно.
Кроме того, на одинаковом железе ХР будет работать быстрее 7.
Заметьте, эт не касался вопросов работы спец программ, работы с портами и многого другого)
За 7 просидел 3 года за ХР раза в 3 больше. Нормальный срок пользования?

Срок использования вполне. Однако с фразой на одинаковом железе ХР будет работать быстрее 7, соглашусь только в случае на одинаково плохом железе. На хорошем 7 побыстрей будет. Даже взять тот факт что на ХР оперативки больше 3ГБ не поставишь, даже если поставить 4 то только 3 будет видно. У меня пока стоит 8. Может еще то что у меня лицензионная 7 то проблемм совместимости ни разу не было, включая виртуальный режим ХР чтобы запустить Эльзу и принтер по сетке и телевизор и медиаплеер и второй комп и роутер и два свича...
Никаких служб не отключал. Кстати вы говорили что были у вас проблеммы из за вирусов, так тоже хорошо бы использовать хороший антивирус. У меня к примеру NOD32 Smart Security 6 тоже лицензионный, обновляется по нескольку раз на день и за несколько лет не пропустил ни одного вируса, а ловил. Кстати входит в лучшую пятерку. А 7 и 8 не просто красивей, они отличаютсяот ХР далеко не только внешним видом.
VW T5 Transporter AXD 2,5 TDI 4 Motion 2005
cat-yellow
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем

Під віндою Антивірус використовую аваст, free і ловить чудово (то про сімейний комп)
Бачить 3гб ОЗУ... В ОС діло, якщо на 64-х бітну систему всандалити XP x86, тому, що система 32-бітна і там проблема з адресним простором (простіше кажучи, їй, тобто вінді не вистачає можливостейбачити більше) якщо поставити XP 64-х бітну, то всьо вона побачить
VaneZ
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: Орел Омега 3,0 АТ 1998, Орел Астра 1,4Т АТ 2017, offroad Niva3D 1989
Реальное имя: Ванька
Дякував (ла): 46 разів
Подякували: 95 разів

Повідомлення VaneZ »

на рахунок "вісьмірки" на неї не пересяду без вагомої причини томущо:
1) там нема панель задач "пуск"
2)немає стимулу пересідати.... я з ХРюшки пересів на 7-ку через те що 4 ядра в холосту ганяли.... у ХР з багатоядерністю не задалося... а так би й далі балдів від "Классики" :cool_cool:
ніякого російського-братського народу не існує. є Україна - єдина незалежна суверенна країна, і є оркостан - гниль людства
телепон: Об8б959358
Итальянец
VW маньяк
VW маньяк
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 249 разів

Повідомлення Итальянец »

seria777, все посты +1
Слава Україні! Смерть ворогам!
Cubano
VW маньяк
VW маньяк
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 413 разів

Повідомлення Cubano »

Вінда очима користувача МакОС :-)
Коли перезагружаюсь на Вінду, то теж таке наблюдаю))
[media]http://youtu.be/ZwModZmOzDs[/media]
Кацапи! Нах з нашої землі! З Криму і Донбасу!
LT35 sdi 2001/ Pass2.0 tdi dsg
seria777
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: VWT5 Transporter AXD 2,5 TDI 4Motion 2005 Long

Повідомлення seria777 »

Cubano писав:Вінда очима користувача МакОС :-)
Коли перезагружаюсь на Вінду, то теж таке наблюдаю))

Это из той же серии что все (многие) ругают презервативы но тем не менее почему-то ими пользуются.
МакОС к сожалению не знаю - с ней не сравниваю
По предыдущему посту что нету кнопки Пуск так там есть другая кнопка еще удобнее если знаешь как ей пользоваться, хотя в начале я тоже растерялся.
А насчет того что нету стимула то если скорость это не стимул тогда да любителя ретро тяжело пересадить на новое. Я свой выбор сделал и не жалею а убеждать или стимулировать не стану. На вкус и цвет все фломастеры разные
Cubano
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Cubano »

seria777 писав:МакОС к сожалению не знаю - с ней не сравниваю

Для того, щоб дізнатися про МакОС, треба купити шось із Мака, а вони вже коштують немалих грошей. Але воно того варто - і швидко, і зручно, без вірусів, на айМаку тоненька клава і фантастична безпровідна і безкнопкова миша. І із-за чого ми брали - безшумність роботи, красота і компакність.
Ставити МАкОС на чуже залізо - все одно шо мати стосунки не з гумовою, а дерев’яною жінкою. Тут же Вінда стає паралельно легко і законно. Я поставив і тому можу легко порівняти. Вертатися до неї нема ніякого бажання.
За рік роботи був тільки один несподіваний перегруз, зависань не буває, вірусів теж.
Всі проги можна знайти безкоштовно, я гроші не плачу по причинам написаним вище, і навіть остання версія ОС установлена. Після переустановки старі проги переустановлювати не треба було.
Зображення
Odarchuk
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: Caddy 1,9 TDi
Реальное имя: Sasha
Дякував (ла): 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Odarchuk »

ох ох ох
і до цього форуму дійшла байка про те що вірусів на Мас не буває .....

У мене на він8 теж немає антивіруса і я вже забув коли ловив вірус але це не означає що вірусів під він8 немає!
Послуги системного адміністратора
http://odarchuk.com http://fanny.org.ua
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Volkswagen Transporter T3 1987г KY 1.7 дизель
Реальное имя: Виктор
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 17 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Виктор С »

Cubano писав:

Для того, щоб дізнатися про МакОС, треба купити шось із Мака,

Это точно. Пропользовался Мас буком G4 с 2004 года по єту осень. Сказать могу только одно , Мас это сила. За года эксплуатации ниразу, повторюсь ниразу неподвел. Так и отдал его скрепя зубами, устарело железо. :(
seria777
Местный
Местный

Повідомлення seria777 »

Cubano писав:

Для того, щоб дізнатися про МакОС, треба купити шось із Мака, а вони вже коштують немалих грошей. Але воно того варто - і швидко, і зручно, без вірусів,

Спорить не стану, не знаю, но думаю что МакОс и в самом деле не плохо, но купить, так для общего развития или для души не представляется возможным :)
cat-yellow
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем

seria777

скажу так: МакОС для мене - супер річ! (навіть саме зараз на МакОСі)
але питання ціни - актуальне
мені повезло бо новий Мак я отримав в якості робочого ноута, який на даний момент вже, в якості винагороди, перейшов в приватну власність

хоча для мого карману - дорогувато буде, я не впевнений, що вважав би доцільним собі купувати Мак в той час, коли мені для роботи іноді вистачає звичайного ноута з лінухами
Cubano
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Cubano »

Значить так. На покупку АйМака мене наштовхнув мій малий - студент КПІ, я купив, зі всіма скидками обійшлося менше штуки євро, все добре. А він зразу - мені б теж щось подібне не завадило, кажу йому - ну дивись якийсь Макбук, поможу, - тоненький, красивий, але мало пам’яті і дорогий. Він тоді вибрав собі МакМіні - просто системний блочок, розміром з книжку середніх розмірів, а до нього вже Самсунг монітор і безпровідну клаву Логітех. Купив за свої гроші. Користується тепер в общазі. Вийшло і бюджетно і добротно. http://www.apple.com/ru/mac-mini/
garmas
Диспетчер региона
Диспетчер региона
Модель авто, тип двигателя, пробег: T4 ABL 1.9 TD intercooler, 2000р.
Chevrolet Volt 2013р.
Реальное имя: Віталій
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 15 разів
Контактна інформація:

Повідомлення garmas »

а ніхто не пробував просканувати вінчестер макбука (копію зробити на переносний) антивірусом загрузочним у ДОС в системі файловій NTFS(доктор веб) на віруси?!
:-ok-:
імхо знайде щось,тільки ті віруси не можуть працювати на Мак....
все імхо!
завжди з повагою і слюною дивився на Мак,але ціна неоправдна....

у кого антивірус AVAST!- у того супер заторможена система!
Nod32 як один з найкращих варіантів "захисту"....

а тепер інше:
спробуйте качнути безкоштовно загрузочний антивірус Dr. WEB з оффсайту й просканувати весь ком"пютер :crazy: (Віндовс)
провірити на вшивість свій антивірус
Продам свого буса у добрі руки...
A_l_e_x
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW Т5
Подякували: 2 рази

Повідомлення A_l_e_x »

seria777 писав:Срок использования вполне. Однако с фразой на одинаковом железе ХР будет работать быстрее 7, соглашусь только в случае на одинаково плохом железе. На хорошем 7 побыстрей будет. Даже взять тот факт что на ХР оперативки больше 3ГБ не поставишь, даже если поставить 4 то только 3 будет видно. У меня пока стоит 8. Может еще то что у меня лицензионная 7 то проблемм совместимости ни разу не было, включая виртуальный режим ХР чтобы запустить Эльзу и принтер по сетке и телевизор и медиаплеер и второй комп и роутер и два свича...
Никаких служб не отключал. Кстати вы говорили что были у вас проблеммы из за вирусов, так тоже хорошо бы использовать хороший антивирус. У меня к примеру NOD32 Smart Security 6 тоже лицензионный, обновляется по нескольку раз на день и за несколько лет не пропустил ни одного вируса, а ловил. Кстати входит в лучшую пятерку. А 7 и 8 не просто красивей, они отличаютсяот ХР далеко не только внешним видом.

Слабо железо это относительно понятие. Смотря какие задачи и потребности. Мне нужен инет, смотрение кина и слушанья музыки. Проца в 2.1Ггц вполне достаточно, как и 4 гг оперативной памяти. Получается, меня всё устраивает, поставленные задачи выполняются без каких-то проблем/задержек/тормозов, и мне нужно ставить лучшее железо для поддержки новой ОС???
У меня видно и системой 3.25, всё верно. Но, давайте вспомним, что архитектура 64-битная ХР спокойно видит до 8 Гг оперативы.
С совместимостью у меня были проблемы, для некоторых телефонов СонниЕриксон. Даже официальные проги и обновления гласили - работаем только под ХР. Есть проблемы с переносом цветов в некоторых играх. Программа ДовнЛоад мастер не ставилась нормально, и это было не только у меня. Полный список программ на 7 работаю не корректно в инете есть, и уверен, что вы о нём знаете :)
Службы и я не отключал, просто или службы или стабильная работа системы. У меня 7 стоит на ноуте, по этому вопрос энергопотребления не последний. И чем больше процессов тем больше ошибок, эт к вопросу о стабильности системы. Не говорю, что ХР стабильнее, они равнозначны. В обоих хватает траблов.
Давайте вопрос антивируса не будем затрагивать. Это сугубо личное и интимное :D, раз в неделю система сканируется АВз и ДокторВебом. И какой-бы антивирус не стоял - всегда находятся какие-то гадости.

Cubano писав:Для того, щоб дізнатися про МакОС, треба купити шось із Мака

Зарядка та хоть, бесплатная, или по 0.99$ ? :D
Odarchuk
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: Caddy 1,9 TDi
Реальное имя: Sasha
Дякував (ла): 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Odarchuk »

Зображення
ну і лінк для тих хто не вірить що під МАС ОС не буває вірусів - http://www.xakep.ru/post/59744/
Послуги системного адміністратора
http://odarchuk.com http://fanny.org.ua
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: FRV
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 70 разів

Повідомлення Yuriy T4 »

Cubano писав:Значить так. На покупку АйМака мене наштовхнув мій малий - студент КПІ, я купив, зі всіма скидками обійшлося менше штуки євро, все добре. А він зразу - мені б теж щось подібне не завадило, кажу йому - ну дивись якийсь Макбук, поможу, - тоненький, красивий, але мало пам’яті і дорогий. Він тоді вибрав собі МакМіні - просто системний блочок, розміром з книжку середніх розмірів, а до нього вже Самсунг монітор і безпровідну клаву Логітех. Купив за свої гроші. Користується тепер в общазі. Вийшло і бюджетно і добротно. http://www.apple.com/ru/mac-mini/

Миш я уже говорил, что за 1000 евро ты бы и из Майкросовтовского железа собрал неплохую машину... Просто есть выбор... За что сразу не нравятся огрызки - за меня решают, что для меня лучше, а что не надо... Принцип огрызка - как у Задорного "для тупых оМериканцев"...- Мак это "лучшее, но усредненное, для всех". Я сам могу разобраться - потратить 100$ на монитор в ущерб быстродействию винту или поставить максимальное количество памяти...
И еще, про Джейл и альтернативные магазины... Это автофорум и сравнить можно с тем, что вы при покупке новой машины при выезде из магазина сразу перешиваете блок ECU... Все так делают? :-)
Cubano
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Cubano »

І у Маків є великий вибір по пам’яті, процесорам, вінтам. Про бюджетний варіант я писав вище. Про джейл чув, але мене він не стосується, це айФоністи ним страдають.
А я за софт нічо не платив після покупки. А прог у мене раза в два більше, ніж мені потрібно! І які! В основному професійні.
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 AJT 65 KW Пробіг постійно збільшується...)))
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 125 разів

Повідомлення vovaT4 »

Поставив і я собі з того всього Windows 8. Поки що юзаю 2 дні.Як на мене прикольна вінда і досить шустра на попередні явно не схожа. Поки що все,як щось вилізе напишу.
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
Відповісти

Повернутись до “Курилка, болталка”