бачу крім тебе ще ні в кого думок немае!може ще в кого які роздуми та підказки е?

Gagarin писав:Ррребята, 75, 80 и больше киловатт єто супер конечно, но не забываем о КПП! Лучше свою от 65-ки продать, пока целая, чем потом выбросить...
Надо читать ошибки.gorecolov писав:Т4 2.5 AJT Тоже дымит,пока не прогреется,думал хана двиглу,но почитав тут ,успокоился
Добавлено 17 янв 2013, 17:22
И что б не плодить лишних тем.Спецы,подскажите.До 2500 об\мин едет на любой передаче отлично,но после 2500 очень тяжело набирает обороты.Что это может быть?Извините,если вопрос глупый(течик только 2 дня у меня)
macs писав:Запитує Сергій Подскажите, что может быть?При старте когда заводится мотор кидает небольшой клубок чёрного дыма и как бы немного газанёт,а далее мотор работает нормально, куда и чего посмотреть! Лікується заміною датчика температури коштує в районі 100г, при заміні антифріз зливати непотрібно.Но двигун має бути холодний , і зразу прикупіть нову прокладку в формі кільця. Номер датчика :0789195010. Мені один спец обіцяв залити прошивку з 75ки (але на це потрібно троха часу, там тре випаювати память з 75ки компютора знімати прошивку а потім її вставляти в 65ку, і все це робиться на програматорі) Ті що цим займаються прошивки мають готові.
macs писав:[ Мені один спец обіцяв залити прошивку з 75ки (але на це потрібно троха часу, там тре випаювати память з 75ки компютора знімати прошивку а потім її вставляти в 65ку, і все це робиться на програматорі) Ті що цим займаються прошивки мають готові.
air-bus писав:macs писав:Запитує Сергій Подскажите, что может быть?При старте когда заводится мотор кидает небольшой клубок чёрного дыма и как бы немного газанёт,а далее мотор работает нормально, куда и чего посмотреть! Лікується заміною датчика температури коштує в районі 100г, при заміні антифріз зливати непотрібно.Но двигун має бути холодний , і зразу прикупіть нову прокладку в формі кільця. Номер датчика :0789195010. Мені один спец обіцяв залити прошивку з 75ки (але на це потрібно троха часу, там тре випаювати память з 75ки компютора знімати прошивку а потім її вставляти в 65ку, і все це робиться на програматорі) Ті що цим займаються прошивки мають готові.
Номер датчика :0789195010 Щось я не знайшов!
Це датчик який я скинув ,а поставив такий :topran109385755. в ньому 4 ножки , колодка зеленого кольору.Номер датчика :0789195010 Щось я не знайшов!
macs писав:Це датчик який я скинув ,а поставив такий :topran109385755. в ньому 4 ножки , колодка зеленого кольору.Номер датчика :0789195010 Щось я не знайшов!
gorecolov писав:номер по бошу расходомера воздуха киньте пож.
macs писав:Це датчик який я скинув ,а поставив такий :topran109385755. в ньому 4 ножки , колодка зеленого кольору.Номер датчика :0789195010 Щось я не знайшов!