Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
а как с науки спустился на естакаде перед московской площадью это вообще ппц. я сегодня ехал там уже через дырки видно внизу идущии машины. . . эта зима ТОП выбоин на дорогах
Добавлено 06 фев 2013, 00:31
а как с науки спустился на естакаде перед московской площадью это вообще ппц. я сегодня ехал там уже через дырки видно внизу идущии машины. . . эта зима ТОП выбоин на дорогах
удивительно, что хоть в этом регионалы не виноваты кстати, свежий участок от первомайска до трассы одесса-киев находится в схожих климатических условиях. разница налицо.
Vadym писав:Если в Киеве, нашей столице такие дороги, то представте что творится на окраинах нашей горячо любимой родины.
Ліпше не представляй бо ще обморок хапанеш. В нас в самому місті дороги досить добрі, а от між деякими містами таке твориться що на цій мать його дорозі вище другої не включиш бо це не дорога а ями між якими де не де попадається асфальт.
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
Доріг немає. Проїхався кілька разів до Львова і назад - шрус дав про себе знати.
Де не де ями по 40 сантиметрів глибини і метрової ширини... на моїх очах Спрінтер ввалився (нирнув в таку яму) туда і я думав, що йому наф весь перід вирве....
Знайомі перестали Ланосом до Львова їздити, бо реально є місця, де не обминеш, щоб порогом не зачепити... В нас вже не ями, в нас котловани. Ніхто тої дороги вже більше 20 років не робив.
А податок платять всі з літри ....
Приєднуюсь до побажань ригам...
Сумно....
PS: є таке містечко у Львівській обл. по дорозі на Львів з Червонограда - Великі Мости називається, там взагалі таке, наче екскаватор повикопував....
Добавлено 06 лютого 2013, 12:55
По словам очевидців: Київ-Чоп: від Буська до Бродів - фури вже слаломом займаються, бо вже ями обминати треба... Київ-Житомир: вже треба латати, хоч збудована цієї осені
Львів - Кам"янець-Подільський - дорога така, що знайомий їхав і казав "думав, що стойки через капот вилізуть"
Для меня, в эти дни, киевская окружная - дорога памяти. Когда еду - вспоминаю все матюки, которые, когда-либо слышал.
Добавлено 06 фев 2013, 13:13
Наши потенциальные враги уже поставлены в тупик: на фиХа нас бомбить или использовать артиллерию, если и так всё в воронках от малого и среднего калибра?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Я отвечаю только за то, что я сказал. Но я НЕ отвечаю за то, что вы услышали.
зато сто и продавцы запчастей по ходовке потирают руки ну хоть кому-то есть польза ну и шиномонтажу перепадает.
каждый вечер по пути домой на участке 10 км от кп в сторону Одессы минимум 5-6 машин на обочинах колеса меняют и раз в 3-4 дня спринтера маршруточки попадаются (они то наизусть должны все ямы знать)