кандедат писав:Шкарпеткіна на ворота поставим. Він своїм добрим ліцом суперників відпугувать буде! А девушку нагородим віниками і запишемо у групу підтримки!
olexa писав:Вадю низзя... Его в нападающие... И то держать в запасных.. На поле выпустить за 10 минут до окончания игры.. И хана противнику.. Иначе игры не будет однозначно.. Противник просто сбежит с поля...
кандедат писав:olexa писав:Вадю низзя... Его в нападающие... И то держать в запасных.. На поле выпустить за 10 минут до окончания игры.. И хана противнику.. Иначе игры не будет однозначно.. Противник просто сбежит с поля...
Я про це теж думав, тому лиш у ворота його мона ставить! А якшо не поставим грать ващє буде рвать на собі рубашку і кричать " кацапі, маскалі, адеські жади"!
кандедат писав:Нє, краще Вудю тренером поставим!
кандедат писав:Нє, краще Вудю тренером поставим!
Шкарпеткін писав:то я вас поділю по національнїй ознаці потім не ображайтесь якщо евреї програють.. це Вам не Кубок УЕФА за 10 лімонів
Шкарпеткін писав:то я вас поділю по національнїй ознаці
кандедат писав:То скільки у нас команд получиться? Рахуєм - жиди, маскалі, кацяпі, жади, мадєратарі, адісіцькі морди.... Всіх назвав, а?!
evrobus писав:За яку ти буш грати?
кандедат писав:За транснаціональну де по 10лімонів видають!