Після перевимкнення запалювання, все приходить в норму, до певного часу.
Jurix писав:unic
Каталізатор ще стоїть?
rus_ua писав:Есть такой вариант с расходомером воздуха. Но для более точного определения твоей проблемы нужно сделать хотя бы компьютерную диагностику.
А для начала сними фишку с расходомера, если поедет, значит основная проблема с ним.
yya писав:они не ремонтируются
yya писав:год назад стоял 720грн. и забирают старый. если без обмена, цена дороже.
unic писав:Тобто зняти роз`єм живлення?
unic писав:Спробую, але чому після виключення і включення запалювання все приходить в норму?
unic писав:Може якийсь датчик дає невірну інформацію?
rus_ua писав: Но для более точного определения твоей проблемы нужно сделать хотя бы компьютерную диагностику.
Bozya писав:yya писав:они не ремонтируютсяyya писав:год назад стоял 720грн. и забирают старый. если без обмена, цена дороже.
фразы взаимоисключающие друг друга, ремонтируется всё, просто иногда в этом нет смысла ИМХО
Термопластина в этом датчике
Band_Ura писав:Термопластина в этом датчике
yya
Термопластина тут нідочого,так як в датсику протоку повітря нічого з температурою не звязано.
Коли я з цим зіткнувся і вияснив скільки новий коштує,рішив відремонтувати старий. Щоб мене переконати,що я цього не зроблю мені принесли статтю,де описано принцип роботи цього датчика.
Отже головним елементом в ньому є керамічна пластина на яку нанесено резистивний слой по якому рухається бігунок.. Одним словом потенціометр. Так от, цей резистивний слой з часом стирається і датчик видає неправильну інфу. Самі розумієте наскільки вигідно,маючи нову пластинку поміняти її за 700грн
Если можно статью в студию, уж очень интересно.