Отдых и досуг

Язикоточілка, пальцестіралка. Реклама та спам заборонені
Bozya
VW маньяк
VW маньяк
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 26 разів

Отдых и досуг

Повідомлення Bozya »

В последнее время ловлю себя на мысли что помаленьку разучиваюсь отдыхать, из-за работы уже давно никуда не выходил и не выезжал, и стало интересно а кто как отдыхает. Давно появилось желание поехать на охоту или рыбалку но ни мест ни прибамбасов для всего этого уже не осталось может скооперируемся с кемто на взаимовыгодных условиях ;)

P.s. охоту аналогичную с последней охотой Кушнарёва не предлагать 8)
Yuriy T4
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: FRV
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 70 разів

Повідомлення Yuriy T4 »

Bozya, а я в Днепр в пятницу собираюсь :Yahoo!: , обратно в понедельник или вторник. Подхватить?
Гена

Re: Отдых и досуг

Повідомлення Гена »

Bozya писав:В последнее время ловлю себя на мысли что помаленьку разучиваюсь отдыхать, из-за работы уже давно никуда не выходил и не выезжал, и стало интересно а кто как отдыхает. Давно появилось желание поехать на охоту или рыбалку но ни мест ни прибамбасов для всего этого уже не осталось может скооперируемся с кемто на взаимовыгодных условиях ;)

P.s. охоту аналогичную с последней охотой Кушнарёва не предлагать 8)

Ты же не губернатор радуйся не грусти...и какая охота и рыбалка в марте...Но если сильно охота ...берешь подружку..и тайком.. туда куда и ей охота...и тебе охота....
Bozya
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Bozya »

Serega T4 да я сам недавно туды катался, в суд вызывали, и только для того чтобы сообщить что рассмотрение дела переносится в другой суд, казлы. За предложение спасибо, но на выходные я невыездной, в выходные у меня вовсю работает кузница по выпуску денежных знаков, ну никак не оторваться :)

Гена в блуд толкаеш :roll: моя жена уже поставила напротив тебя бааалшую галочку в списке на :o
Востаннє редагувалось 04 березня 2008, 21:47 користувачем Bozya, всього редагувалось 2 разів.
Гена

Повідомлення Гена »

Bozya
Но если охота с женой...посоветуйся с ней куда и где вам охота или рыбалка...Совет да любовь молодые!!!
Bozya
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Bozya »

у меня жена как все нормальные люди с понедельника по пятницу работает, а я в выходные, вот и получается нескладуха, приходится отдыхать порознь
Гена

Повідомлення Гена »

Bozya
А что жена не может быть подружкой???
Bozya
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Bozya »

Она - любовница, подруга и жена :roll: :wink:
Толик из Крыма

Повідомлення Толик из Крыма »

собирался 8-го свозить своих на ай-петри на санках покататься.
У младшей концерт в школе,у старшей масленица в универе,да и ехать 250км,так и отдыхаем :cry:
Конфета
без сахара
Модель авто, тип двигателя, пробег: кошка и домик
Реальное имя: Тома
Дякував (ла): 372 рази
Подякували: 625 разів

Повідомлення Конфета »

Толик из Крыма, а меня муж в Крым не пустил...
а я по всем своим расчетам уже третий день должна была гулять по Никитскому саду :cry: ;)
Я обещала быть хорошей, но если услышите стрельбу, значит, у меня не получилось. © Скарлет О'Хара
Любіть Україну! Тримайте порох сухим! Вірю в себе і в Україну!
vook
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-4 1,9 td ABL
Реальное имя: Игорь
Контактна інформація:

Повідомлення vook »

Bozya А втакую погоду щука должна хорошо брать на спининг, эх на Днепр бы, да с лодочкой ,да парой друзяк.Нет блин на работу бежать надо.БРРРРР :cry:
Т4 2000г 1,9 тд прикидывается каравеллой
Noskoff

Повідомлення Noskoff »

Привіт, я як зажди захожу у тему зі сторони складу, :D

Взагалі всі ми повинні відмітити що сімейне життя кординально змінило відношення до вільного часу та якості його проводження(особливо коли є діткі).. Вже не хочеться з (непотрібними і нецікавими) людьми проводити дорогоцінний час, і тим більше робити це систематично, також ломається власне его, і в якійсь мірі навіть самолюбство..
Але.. я помітив в собі що фактор старіння примушує мене агресивно здригнутися і скинути з себе частину непотрібних календарних речей і висвободити цей час для відновлення чогось внутрішнього. Для себе вирішив зробити подарунок .. повернути частинку молодості. А саме фізиологічне (спортивне) відчуття всемогутності.. З потеплінням починаю тренування, зараз підбираю інвентарчик і вперед.. Дружину крутить пальцем біля мізку, - КАГДА ти будешь єто делать??, Ото вже дійсно , в очах руськой женшини, якшо чоловіка не треба спасати від алкоголізму то життя з ним перетворюється у рутинну нудоту..

інвентарчік http://www.bike-pro.kiev.ua/catalog_sco ... ers20.html
EMIL
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: TTTT_AUF 2.5

Повідомлення EMIL »

інвентарчик, тошо треба (стартшоссе за плечима маю)
але тобі, друже, мені здається починати треба з трохи іншої моделі.
де пряма посадка (для твоєї комплекції це важливо),
та й їздити на шосейніку в нас ніде, будеш лише спиці кожен раз перебирати з нашими колдойобинами. Бери ліпше якогось кросс-кантрі та в ліс (його багато навкруги Оболоні), де свіже повітря, а не по асфальту в загазованному місті. А на різницю в ціні купиш краще форму та контактні черевики обов"язково.
TTTT_2003_off2мат
Noskoff

Повідомлення Noskoff »

Ні емілчіку.. То так здається, я на велику наздив більше ніж на трьох машинах за 9 років.. У мене посадка автоматично вимальовується під умови...

Я маю профі байка теж скатяра, Тим-Рейсінг 2002 року, на ньому Віктор Цуркан відїздив 11 єтапів кубку світу і вже в 2004 я його викупив.. Тачка вогонь.. але моя стихія то шосе, а не рвані навантаження.. форма в велотуфлі все гниє в гаражі вже років 5...
EMIL
Местный
Местный
Модель авто, тип двигателя, пробег: TTTT_AUF 2.5

Повідомлення EMIL »

бачу спец, тоді вперед, в магазин.
бажаю не задихнутися в місті
і як велосипедист велосипедисту -- шлєм та захист обов"язково.
Місто та трасса -- то смерть для "хрустиків" (так нас називаюсть консервовози)
TTTT_2003_off2мат
Noskoff

Повідомлення Noskoff »

Ось він , Скотт Спидстер 20 2006 року, модель гідна того шоб брати участь у негірськіх шосейних перегонах профі рівня. на чемпіонаті україни таких з десяток нарахуєш. Не Ягуар у Томи, але десь Ланос битурбо таг тошно..
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Bozya
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Bozya »

Noskoff так там педалів немає, а без цього маленького девайсу і він в гаражі гнити буде :D :lol:
rus_ua
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: MMC Space Star
Реальное имя: Руслан
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення rus_ua »

Ти диви який уважний...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
T4 2.5TDI (ACV),2000г. "White Rabbit"- продан
MMC Space Star "Black Star"- юзаем
Renault Midlum 12.180 Cdi - кормит
8-ноль66-428- восемь2-восемь2
Bozya
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Bozya »

Ну так сам на лисапете сколько лет откатался :)
Noskoff

Повідомлення Noskoff »

Бозя, там педалі то така опція шо прирівнюється більше до взуття ніж до діркі в яку укручується, тому комплектів педальок може бути декілька, так як і тренувального взуття
Відповісти

Повернутись до “Курилка, болталка”