Установка парктроника на Т5

cat-yellow
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5 Мультік, VW B5, Таврія, Focus mk3
Реальное имя: Михайло
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 7 разів

Re: Установка парктроника на Т5

Повідомлення cat-yellow »

+1 цікаво, бо мені 2 датчика розвалили
Nickolia
Штурман
Штурман
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW Т5 Shuttle AXB 77кВт длинннннный 7+1 мест.
Реальное имя: Николай

Повідомлення Nickolia »

и так, посадочное место в оригинальном бампере для оригинального сенсора парковки 22 мм
мною был куплен парктроник Globex GU-PT01V, у которого диаметр датчика - 21,5 мм
http://www.globex.ua/catalog/1066.html
который легко монтируется в штатное место, но для надежности мазнул клеем в двух местах датчики,
подключил его к 2-дин магнитоле c дисплеем JVC с видеовходом и все заработало, в этом парктронике есть видеовход для установки камеры заднего вида, так шо буду докупать!

штатный парктроник демонтировал так как смысла в нем нет, тока пищит а информация ни на какой дисплей не выводится!

китайский датчик с оригинальным не дружит, проверяли с электриком на сто джерман-моторз
VW Т5 Shuttle 2005г.в. AXB 77кВт длинннннный, оригинал 7+1
brazzers3110
Прохожий
Прохожий
Модель авто, тип двигателя, пробег: T5

Повідомлення brazzers3110 »

полезный отчет!спасибо

Добавлено 30 май 2013, 22:42

SirDor писав:То же уже так думаю.....

так и есть
Nickolia
Штурман
Штурман
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW Т5 Shuttle AXB 77кВт длинннннный 7+1 мест.

Повідомлення Nickolia »

Коли купив свій Т5 замітив що на торпеді є рідна кнопка відключення парктроніка, але в бампері ні датчиків, ні отворів під датчики не було! Пару років так і їздив не звиртаючи увагу на це діло! А от захотілося присобачити собі парктроніки та щей думав про камеру заднього огляду! Поїхав до знайомого електрика який працює у офіціалів, він діагностував що в машині з заводу йде парктронік, стоїть і блок управління і кнопка, але немає ні датчиків, ні отворів під них :(
Більше всього що після ДТП хтось не хотів морочитись купляти і бампер і датчики та просто поставив простій бампер :censored:
Так як мій бампер був трохи коцаний - viewtopic.php?f=5&t=22507 вирішив його не ремонтувати, а купити другий вже з дирками! бампер був куплений у radika за 1000грн. а от ціна за один рідний датчик 50$ - мене трохи шокувала :o та й за словами електирака рідний парктронік у моїй версії машини сигналить тільки зумером, короче "кіно не паказивает", що теж мені не дуже подобалось :no:
помірявши рідні отвори в бампері - 22 мм, купив цей парктронік - http://www.globex.ua/catalog/1066.html який виводить "кіно" на екран ДВД магнітоли з відеовходом, діаметр датчиків - 21,5 мм
Датчики в бампер вже встановив, тепере хочу "заколхозить" щоб цей парктронік при потребі відключався і включався рідною кнопкою на торпеді (шоб как в оригіналі) 8) але катастрофічна не хватка свободного часу :zvez_ochki:

Добавлено 14/06/13, 09:48

пару фото
Зображення
Зображення
Зображення

Добавлено 14/06/13, 09:55

і ше фото
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Nickolia
Штурман
Штурман

Повідомлення Nickolia »

Появилась ідея замутить шоб китайський парктроник вирубався оригінальною кнопкой відключення парктроніка!
Зображення
коли підключив кнопку то виявилось шо рідна кнопка без "затримки" :( і парктронік працює лише тоді коли нажати та держати кнопку! Мож хто в цьому шарить і шось порекомендує, мож якусь релюху поставить?!!!
CernovYura
Штурман
Штурман
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5: 2,5

Повідомлення CernovYura »

Николай, получилось подключить кнопку!?
Відповісти

Повернутись до “VW T5 - Кузов”