цена 1,5м - 80 у.е., 2м 100у.е. и 2,5м-140у.е.
Какие будут мнения или может кто то использует?

Прапорщик писав:цена 1,5м - 80 у.е.
 .
 .
sobakabarabaka писав:Прапорщик писав:цена 1,5м - 80 у.е.
А нафіг вони такі довгі!!?? В мульті т4 біля 75см

конструктив то інший
  конструктив то інший .
 .

critsckij писав:но красиво как у MULTIVAN не получится? и снимать диван трудновато?
 ....Я свой сам снимаю, хотя моя весовая категория до 68кг
 .
 .
Прапорщик писав:sobakabarabaka писав:А нафіг вони такі довгі!!?? В мульті т4 біля 75см
Так то мульт, а в мене грузо мульт
В мене довга база, від ляди до передніх сідушок 2,75, як що поставити 2 метрові то залишется ще 75 см для багажника

sobakabarabaka писав:critsckij писав:но красиво как у MULTIVAN не получится? и снимать диван трудновато?
Совсем не красыво как в мульте, мои самопали красивее получились. Трудность снятия зависит от веса дивана....Я свой сам снимаю, хотя моя весовая категория до 68кг

....Я свой сам снимаю, хотя моя весовая категория до 68кг  [/quote]
[/quote]
 німа фото красівих салазок
 німа фото красівих салазок   ...Оказалось, що під оригінал потрібно затратити грошей в 1.5рази більше чим коштуе сам оригінал. Тому було зробленно банально просто. Квадратна труба 60*40 і стінка 3мм і в середину квадратна труба 50*30 і стінка 4мм. Перевозка пасажирів можлива тільки в одному положенні, а коли диван видвинутий в перід то стрьомно за пасажирів. В ітозі можна везти чималенький вантаж і двох пасажирів на середньому ряду і одного зпереду
 ...Оказалось, що під оригінал потрібно затратити грошей в 1.5рази більше чим коштуе сам оригінал. Тому було зробленно банально просто. Квадратна труба 60*40 і стінка 3мм і в середину квадратна труба 50*30 і стінка 4мм. Перевозка пасажирів можлива тільки в одному положенні, а коли диван видвинутий в перід то стрьомно за пасажирів. В ітозі можна везти чималенький вантаж і двох пасажирів на середньому ряду і одного зпереду .
 .

Александл писав:каравеловские крипления лутше всего !
 но цена вопроса
  но цена вопроса   

Прапорщик писав:Александл писав:каравеловские крипления лутше всего !но цена вопроса

P.S. фото торцов нету, так как фото немои... сейчас купить немогу так как сижу без работы