Добавлено 04/01/14, 14:44
Специ деж Ви підкажіть хто міняв і як разом з роліком чи тільки самий ремінь
Якщо не важко підкажи як найти цю темуvitaliy14 писав:Я тобі серйознопошукай на форумі є така тема і попитай спеців почуєш шо скажуть,я вебе міняв на 90 тис.все і зараз спокійно їду
Сметана писав:короче скажу так. как токо купил бус сразу поменял вме расходники. ремни и помпу. мастер что менял сказал тысяч 60-70 покатай а там птменяй от греха подальше. я сним согласен. так и сделаю по поводу помпы во время замены ремня можно посмотреть нет ли люфтта. если нет не меряй. но не факт того что он не появиться чуть позже после замены. а это уже бвдет дурная работа. ремни и ролики нада менять в паре это по ФЕНШУЮ а там смотри сам... да и как то глупо менять сначало ролики потом ремни или на обород.... удачки ...)))
sergey_070 писав:я себе меняю 60 тыс . ремень только с роликом менять те бе же дешевле будет . помпу по у смотрению мастера если нет люфтов то можно и оставить в ABL ее грм не крутит .
Busik T2 писав:я б радив міняти на кожні 60 тис. ремінь і роліки в 2,5 ще помпу раз в 120, а в тебе 1,9 то помпу по факту (щи є люфт на ній чи нема). міняю так я, і всі кого знаю, хоча є в мому місті один варят, в італію на Т4 ганяє, так він кожні 100 тис міняє, каже що махав на майстрів лише робити. Але як то кажуть хазяін-барин. Но краще поміняти на 60 тис і спокійно їздити, бо коли не дай Бог що то дорожче в рази виходить!
Parovoz писав:Замена ремня и ролика на 60 тыс. Помпу через раз (замены ГРМ) или по состоянию. На 40-50тыс. Показаться мастеру, не уводит ли ремень ГРМ такое бывает когда ролик выходит раньше из строя.
александр 1982 писав:топливного фильтра-120 тис