А как теперь по центру к ногам пассажиров будет воздух поступать или есть салонная печка??

На перших ескізних фото видно двойне дно
 На перших ескізних фото видно двойне дно   і тильної частини консолі є отвір
  і тильної частини консолі є отвір   якщо буде слабо проходити тепле повітря то буду ліпити окремі воздуховоди з маленькими куллєрами
  якщо буде слабо проходити тепле повітря то буду ліпити окремі воздуховоди з маленькими куллєрами .
 .

Чисто интуитивно- похоже на подстаканники!GTI писав:sobakabarabaka
что за 2 отверстия по диагонали???

Parovoz писав:исто интуитивно- похоже на подстаканники!
 Тільки трошки завтикав
  Тільки трошки завтикав  
   , мабуть потрібно було якось зробити по іншому, бо там всередині пустота і якщо щось туда впаде то пальцями вже не дістанеш. І мабуть потрібно було чуть більший діаметр зробити під нормальні стакани. Але то поправимо, спочатку думаю туда якісь хромовані кільця підшукати
 , мабуть потрібно було якось зробити по іншому, бо там всередині пустота і якщо щось туда впаде то пальцями вже не дістанеш. І мабуть потрібно було чуть більший діаметр зробити під нормальні стакани. Але то поправимо, спочатку думаю туда якісь хромовані кільця підшукати  

.
 .

, у мене максимальна висота 50мм що можу позволити на дефлектор і по ширині максимум два дефлектора від жугулі 5ї моделі влізе. До того ж все таки доведеться робити окремі воздуховоди з гофри бо слабенько дує навіть на 4й швидкості пічки. Ну і модернізацію воздуховодів за допомогою куллєрів, якось так. Фото чесно своровано з просторів інета
 , у мене максимальна висота 50мм що можу позволити на дефлектор і по ширині максимум два дефлектора від жугулі 5ї моделі влізе. До того ж все таки доведеться робити окремі воздуховоди з гофри бо слабенько дує навіть на 4й швидкості пічки. Ну і модернізацію воздуховодів за допомогою куллєрів, якось так. Фото чесно своровано з просторів інета
 .
 .

все никто и никак
  все никто и никак  

.
 .