Вслед был обмахан,рукой,фафакающий течь с наклееной подзеркалкой сзадиATTTT писав:ФА-ФА сьогодні в Ніжині червоному Т4 з розпашонкою....

Вслед был обмахан,рукой,фафакающий течь с наклееной подзеркалкой сзадиATTTT писав:ФА-ФА сьогодні в Ніжині червоному Т4 з розпашонкою....
теперь буду знать твою куколкуrosomaha писав:Вслед был обмахан,рукой,фафакающий течь с наклееной подзеркалкой сзадиATTTT писав:ФА-ФА сьогодні в Ніжині червоному Т4 з розпашонкою....
А я думал что Нежинские сюда не заходят,сколько раз видел с наклейками и писал здесь,всегда тишина!!!rosomaha писав:Вслед был обмахан,рукой,фафакающий течь с наклееной подзеркалкой сзадиATTTT писав:ФА-ФА сьогодні в Ніжині червоному Т4 з розпашонкою....
Что то кажется что я это былsobakabarabaka писав:А з ким я сьогодні на Одеській трасі привітався? За Таращанським поворотом в сторону БЦ, потім на Митниці обійшов мене, білий Т4
Я был!СМЕШНОЙ писав:А хто сьогодні на Житомирській трасі перед Кочеровом, мене обігнав білий т4 0107 чи 0701 не помню, обморгав мене аварійкой, а я у відповідь обфафакав і аварійкой обморгав його!
VSA_Smile писав:Я был!СМЕШНОЙ писав:А хто сьогодні на Житомирській трасі перед Кочеровом, мене обігнав білий т4 0107 чи 0701 не помню, обморгав мене аварійкой, а я у відповідь обфафакав і аварійкой обморгав його!Приятно познакомиться! 0701 правильно!
Кава була смачнаbigich1975 писав:ХВА-ХВА белому т4 сегодня в районе Стугны на Одесской трассе (№ не заметил)
АI 64-91ЕН
Добавлено 07 май 2014, 22:41
antihrest писав:Фа-фа руци-руци Вадиму из Калиновки у него на родине.