Ну, хазяїна не було на місті, щоб привітатись особисто. Фа-фа.Vitali писав:Фа-фа Smbdy!![]()
Несподіванкою було побачити привітання на папері в замку
![]()

Ну, хазяїна не було на місті, щоб привітатись особисто. Фа-фа.Vitali писав:Фа-фа Smbdy!![]()
Несподіванкою було побачити привітання на папері в замку
![]()
Серопунька всегда рад тебя видетьсеропунька писав:Би би сегодня Прапорщику, Налику на окружной, и руки обнимуци Витосу
Привiт тобiparinte писав:Мав нагоду переферійним зором зауважити в Коломиї на стоянці біля Пошти синій Т5 з номерами АХ**** і нашою клубною наліпкою....
Здоров-здоров, друже.... що цікавого в Коломиї було???aland писав:Привiт тобi
Бо чай пью!sobakabarabaka писав:серопунька
Че не звонил сегодня? Че на кохВе не заехал?
АГА! а мене на каву гукавсеропунька писав:Бо чай пью!sobakabarabaka писав:серопунька
Че не звонил сегодня? Че на кохВе не заехал?
VITALKA писав:Привіт сьогодні CeRжику в Бородянці, попили з ним каву![]()
А я досихпор пифо допиваю.VITALKA писав:Привіт сьогодні CeRжику в Бородянці, попили з ним каву![]()
А в Білогородці, зустрівся з серопунькою. Познайомились вдарили по каві і
Я їхав тоді із Кам'янець-Подільского до Яремчеparinte писав:Здоров-здоров, друже.... що цікавого в Коломиї було???aland писав:Привiт тобi
Скажу чесно в ньому багато нема.. крім купи писанок, наполовину вицвілих... а от за ним зразу через дорогу націрнальний музей "Гуцульщина" отам купа цікавого...aland писав: Я їхав тоді із Кам'янець-Подільского до Яремче
Захотіли із родиною проїздом подивитись музей Писанки, а він був як раз вихідний