Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cubano писав:Дєвачкі, нісортісь!
Краще Флекса знайдіть.
Подскажите как его найти. И я найду. И что ему сказать? Может человек не хочет (или не может) заходить на форум.
Спасибо за поддержку!,(у кого то есть номер его телефона,говорить не хочет?) Все в клубе собираются на встречи, а у нас тишина,вот я и подумал разве МЫ не можем организовать?,только кому то ето ведать не нравится...
Спасибо за поддержку!,(у кого то есть номер его телефона,говорить не хочет?) Все в клубе собираются на встречи, а у нас тишина,вот я и подумал разве МЫ не можем организовать?,только кому то ето ведать не нравится...
Организовывать бесполезно, на встречу приедет максимум 3 человека (хотя и в этом сомневаюсь что приедут). У нас встреч уже больше двух лет не было, А если и были то на них приезжало 3 человека.
ВсадНик, зустріч одноклубників не може бути з примусу - потому что так-нада, уже 2 года не собирались, вон они собираюца а чем ми хуже.
В БЦ ми жодного разу не збиралися і я не бачу в тому проблеми.
Якщо не має внутрішньої потреби, то краще не насілувати організми. Натомість можна зібратися однією машиною і приїхати на Піонерку, Сухолуччя, на якусь велику П’ятицю.
Спитай он вінницького Рому - хоч і проїздом був, а скільки позитиву і привніс і сам отримав.
Кацапи! Нах з нашої землі! З Криму і Донбасу!
LT35 sdi 2001/ Pass2.0 tdi dsg
Не знаю в якій темі писати, але здається ця підходяща!Отже ПОДАРУЮ корпус викидного ключа на 3 кнопки з жалом для t5! Діло в тому що один нехороший чєловєк не забрав з НП цю річ. Переоформлю на того кому ключ потрібен. З Вас тільки доставка (30 гр плюс пеня за зберігання вроді) Номер цього редиски 0676076677 067 607-66-77 Богайчук Олег (для гугла, щоб інші не попадались і не відправляли наложкою )
vrm писав:Не знаю в якій темі писати, але здається ця підходяща!Отже ПОДАРУЮ корпус викидного ключа на 3 кнопки з жалом для t5! Діло в тому що один нехороший чєловєк не забрав з НП цю річ. Переоформлю на того кому ключ потрібен. З Вас тільки доставка (30 гр плюс пеня за зберігання вроді) Номер цього редиски 0676076677 067 607-66-77 Богайчук Олег (для гугла, щоб інші не попадались і не відправляли наложкою )
Я шукав схожий корпус, у мене на ключі й до сих пір зламано кріплення жала (механізм викидання, жало випадає), але в мене ключі на дві кнопки. А все ж подарунки люблю.
просто поменял стиль работы
работаю на автобусе Москва -Житомир
иэвените кого не поставил в извесность
а для всех остальных в пределах розмого на москву решим