я всегда заправляю до полного.
от лампочки до полного всегда разные циферки.
жучат везде, просто на одних заправках больше, на других меньше

Не знаю, мож на яких суперсучасних колонках це і так, а на тих, шо в нашому регіоні на ОККах стоять - точно ніНайк писав:Это всё годно для старинных колонок,без электроники, а на современных когда какую поправку надо такую и введут в одну секунду и эта байда покажет что всё правильно.
cuculcan писав: у меня в бак входит ~85литров
Fun T4 писав: в т5 не в курсе, в т4 запросто 90литров.
Borissan писав:Если БОДЯГА -наливают -ТОЧНО!!! если соляра нормальная ,то как правило недолив...
так ото жМарк писав: Це трохи міняє справу+5...10 літрів до об'єму бака фактично нівелює помічений мною недолив ...
Та я ж для того й тему створив, перш ніж "розборки" на заправці влаштовувати. А то ж заведусь - потім ше вибачатись доведетьсяcuculcan писав: так ото ж
от і добре , нехай включають правильно , та приїхати декілька разів з цією байдою щоб тебе запам'ятали і шугались від однієї твоеї появи )))Найк писав:Это всё годно для старинных колонок,без электроники, а на современных когда какую поправку надо такую и введут в одну секунду и эта байда покажет что всё правильно.
Миша, может я для тебя открою что-то новоеCubano писав:Я завжди і всім рекомендую заправляти повний бак і виставляти одометр на 0. По стрілці, коли вона стає, наприклад, на пів-бака, вже знаєш, чи ти економно їздиш чи ні.
Заправлятися старатися зразу після загоряння лампочки, так ти вже знаєш, скільки має влізти, і заправка тебе не нажучить.
Воно дорого заправляти повний бак, але ж потім довго їздиш, ну і ніяка сука тебе не надурить.
Заливаючи в пустий бак літрів 30 ти не знаєш, чи там справді 30 чи 25. На азс цим і користуються. Люди дуже рідко заправляють повний бак, в основному 20 л, або на 200 грн.
Yuriy T4 писав: И еще офф, но полезный офф и по теме - когда-то старый мастер (типа легенда) рассказывал, что бак у европейцев делают таким образом, чтобы паспортного расхода по трассе хватало на 1000 км - пока замечал у трех своих разных машин - сходится...
Я не один раз пользовался этими для differential consumption measurement:evrobus писав:T5YY
А є такі малесенькі,щоб витрати палива замандячити супер точний?
с газом еще проще . переливают примерно 1.6 литра на 55 литровом балоне . проверял на обычных одиночных заправках . на КЛО то же самое . есть заправка - рекордсмен на улице Газопроводной ( возле мусорной станции ) . там в баллон 55 литров залили один раз 57.2 литра , второй раз 58 литров газа . нормально наливает только БРСМ . там переливают 200 ... 300 граммов , не более .Сергей Вишнёвый писав:Интересно, а как с газом?
От в сервісній так і написано:завтра перечитаю в книжці
gidbin писав: Ні, невірна моя гіпотеза... .