Т5. металічний захист піддона.

rusmaks
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5 BRS 1,9TDI 75kW 2009г.
Реальное имя: Руслан
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 8 разів

Re: Захист двигуна.

Повідомлення rusmaks »

rulik72 писав: У Львові є представництво,на сайті знайшов.
Як що при ударі,там болти повириває скорше ніж захіст,грамотно зробленно(не реклама).
В Нас умови такі,що не знаєш,що під сугробом.
В грудні питався в магазині у Львові захист металалічний(здається 2мм) коштував 800грн.
Теж роздумую про купівлю, але мабудь вже на весну.
Марк
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег:                           T5      2,0 TDI            CAAC                    був
Реальное имя:               Serhii
Дякував (ла): 271 раз
Подякували: 490 разів

Повідомлення Марк »

brokerua писав:Добре, після того як ії відірве,куди вона буде рухатись у бік піддону, коробки, кондішена, і т.д?
В бік водійської сідушки, мля...
Ясєн пєнь, вона полетить назад-вниз, цілком ймовірно, шо по дорозі щось знесе, але навіть при цьому направить те, що її зірвало (пеньок/камінь/запаску від КамАЗа), туди ж - вниз-назад, спрацювавши по принципу лижі. А тепер прикинь, якщо те, що змогло ЗІРВАТИ чотири болти (попробуй зрубати один болт зубилом для розуміння ситуації) в'їхало тобі прямо в піддон-коробку...

Добавлено 05 лютого 2015, 23:32
rulik72 писав:У Львові є представництво,на сайті знайшов.

О, то вже ближче до тіла! :)
Тепер знову питання - що краще, Кольчуга, чи ця, "ім. Фрунзе"? По ціні те ж саме виходить, але Кольчуга мені простіше, бо її мені привезуть за 860, а "Фрунзе" зможу забрати, коли в Львів попаду...

rulik72 писав:І каже;-...на ...у.я?,балка бере на себе.
Ні...уя там на себе не бере :no: Згадаю - сфотаю вид під бампером, все відкрите спереду.
До речі, для порівняння сфотаю аналогічний вид в Віто, от там дійсно - передня балка підрамника повністю прикриває піддон і коробку, а штатні підкрилки не дають грязі летіти з-під коліс в сторону движка і ніякий додатковий захист нафіг не треба.
rulik72
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5 1.9 BRS 287т.км.
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення rulik72 »

Тяжело сказать какая лучше,мне перезвонил менеджер из Фрунзе и за доставку платить не надо,по отзыван даже раша сайтах эту контору хвалят.Покраска не очень,думаю остальные ещё хуже.
Правду говоря,поставил защиту больше от грязи,болодо летит аж до свечей накала,крышки.На разборке за пластик. б\у оригинал просили 900грн.,выбор за новым железом.Не видел раньше ,что клубень продаёт пластик,поменял бы напластик.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
rcn
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4 ABL 1.9 TD
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 28 разів
Контактна інформація:

Повідомлення rcn »

вчера увидел впервые свою защиту..овротмненоги(с) она весит кил 40 наверное(затупил не сфоткал).
помимо того что она сама как титаник, так еще и внутрянка вся выстелена слоя в три каким-то утеплителем.

и вот теперь вопрос, защита не только для мех, но и термозащиты?
к чему вопрос, мне эта тяжелая железная не очень нравится, а откровенно говоря вообще не нравится.
можно поставить пластик(ударов я вроде не боюсь))) до этого была хонда, так что я по привычке даже люки обьезжаю :D
но теперь мучает вопрос сохранение тепла, или купить того же утеплителя и обшить пластик?

пс
brokerua писав:Марк купи пластик, бітумною шумкою підсиль і буде собі щастя, сам планує таке робить!!!
а шо оно таки дает, гасит вибрацию пластика?
Женские шубы из натурального меха, от Украинского производителя https://leashop.com.ua
Max
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5 1,9 220 т.км.
Реальное имя: Макс
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення Max »

rulik72
А кто пластик продает? Можшо явки и пароли, плс?
VW T5 - це конструктор lego для дорослих!
rcn
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Контактна інформація:

Повідомлення rcn »

О_о
выше ж человек продает, прочтите тему с начала.
Женские шубы из натурального меха, от Украинского производителя https://leashop.com.ua
sobakabarabaka
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: Був Transporter T4, AJT-2.5 2000 рік!
Тепер Audi A4 B5
Реальное имя: Виктор
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 81 раз

Повідомлення sobakabarabaka »

Можна я!? Я думаю, що всі зрозуміють, якщо псіханути то і ...й зламати можна. Я за пластик :cool_cool: У попередньої машини майже все дно було закрите платиком, пакет плахіє дарогі :ras_pal_cov_ka:
Кажуть, що друзі на дорозі не валяються.
З моїми буває всяке :friends: .
067 656 3Ч 3О ВіКтор
http://grillmeat.com.ua/
Jedem das seine
Марк
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег:                           T5      2,0 TDI            CAAC                    був

Повідомлення Марк »

rcn писав: она весит кил 40 наверное
При розмірі 1х1 м і товщ. металу 2,5 мм вага буде менше 20 кг.
rcn
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Контактна інформація:

Повідомлення rcn »

откровенно говоря не понял, если, если будет.
я же говорю как есть.

пс моим СТОшникм везет на мои защиты..на хонде постоянно болты гнул, эта весит как мешок цемента :-)
валентин 777
Бусовод
Бусовод
Модель авто, тип двигателя, пробег: т4 2,5тди ацв 250тыщ
Реальное имя: валентин
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення валентин 777 »

[quote="rcn"]О_о
выше ж человек продает, прочтите тему с начала.[/qu

умник? :P
rcn
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Контактна інформація:

Повідомлення rcn »

всенепременно ;)
Марк
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Марк »

Марк писав:Ні...уя там на себе не бере :no: Згадаю - сфотаю вид під бампером, все відкрите спереду.
До речі, для порівняння сфотаю аналогічний вид в Віто, от там дійсно - передня балка підрамника повністю прикриває піддон і коробку, а штатні підкрилки не дають грязі летіти з-під коліс в сторону движка і ніякий додатковий захист нафіг не треба.

Згадав. Sorry за якість, знімав телефоном лежачи перед машиною, всліпу, з п'яти дублів один більш-менш, і то від номера світло забило.
Так от - Т5
060220151185.jpg
Думаю, все видно. Там, де написано 04S - то компресор кондійшна, фішку добре видно. І шо там кого прикриває???

А оце Vito 638 в тому ж ракурсі.
060220151190.jpg
На фото низ піддона і коробки не видно взагалі, бо вони вище балки десь на 1-1,5 см. нижче стирчить труба інтеркулера, задній кронштейн двигуна і передній резонатор. Бампер знятий, він закриває все це хазяйство і висить доволі таки низько, знизу весь подряпаний.
Захисту там в принципі не треба.

Добавлено 20 квітня 2015, 23:38  

Купив я ту Кольчугу. Не маючи можливості порівняти різних виробників, взяв те, що простіше було купити, бо дощі йдуть, пора вилазок на природу наближається і тягнути далі нема куди. Привезли за 900 грн. Гарно упакована, з голограмою - ну всі діла... Сьогодні розпакував. Отвори як болгаркою прорізали, ребра жорсткості як молотком вистукували - кустарщина повна, одним словом. Кусок бляхи за купа грошей. Правда, краї рівні і зашліфовані, помальована вроді файно, у всякому разі, фарба розчинником не змивається і при "маневрах" по бетону під машиною не обдерлась. Ну та фіг з ним, мені її, з рештою, не в салон ставити. Тягну її під машину, проганяю різьби і ставлю на місце ... за десять хвилин! Без напильника!!! Реально - стала як рідна. Але, не було б то made in Ukraine, матьйого... Стукнув по ній кулаком - мамародімєняобратно!.. Брязчить, аж вуха закладає - задня кромка об поперечину підрамника. Клею туди полоску шумоізоляціі. Б'ю по блясі - тихіше, але брязчить. Об бампер. Клею полоску до бампера. Б'ю - тихо! Ґут. Прикручую лючки (два куски бляхи). Знов стукнув - знов брязчить, падло!!! Тепер ці лючки... Знімаю їх, і не знайшовши під руками нічого кращого, клею на них по периметру якийсь віконно-дверний ущільнювач, вірніше, зрізану з нього полоску з клеєвим слоєм. Прикручую назад, обстукую кулаком всю конструкцію - тихо!!! Я його поборов :-)
Як воно буде - поїжджу, побачу. В всякому разі, свою функцію (двигун буде захищений від грязі, все, шо прикручене знизу - від НЛО, та й я буду краще спати) вона повинна виконувати.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
rulik72
Пилот
Пилот
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5 1.9 BRS 287т.км.
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 11 разів

Re: Т5. металічний захист піддона.

Повідомлення rulik72 »

Заметил недавно в моей защите от завода им.Фрунзе,отверстие для слива моторного масла сделано для слива масла с КПП,не понятно.А так все гуд,крепкая.
http://vwbus.club/forum/viewtopic.php?p=759792#p759792
Відповісти

Повернутись до “VW T5 - Кузов”