Выбор аккумулятора. Делимся опытом.

YSTAS
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: T5GP 2,0 TDI long CAAB
Реальное имя: Юрій
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 101 раз

Re: Выбор аккумулятора. Делимся опытом.

Повідомлення YSTAS »

egorka71 писав:
shevadm писав:Всем привет. Ребята, подскажите. На Т5 GP СААС , какой установлен генератор с током зарядки?. Планирую выбор аккума, с максимальной емкостью который влезет в место установки. Хочу побольше, так как установленно вебасто. Спасибо за ответы.
Тоже примажусь к Камраду. Интересует тоже самое.
Там може стояти різний в залежності які потребності, це можна взяти з розшифровки віна :wink:
Вмене гена 140 а акб з завода 61а\ч
Востаннє редагувалось 15 жовтня 2015, 11:40 користувачем YSTAS, всього редагувалось 1 раз.
https://avtopro.ua/ - автозапчастини без посередників
egorka71
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т-5 GP.2.0 Tdi.2011
Реальное имя: Ігор
Дякував (ла): 189 разів
Подякували: 112 разів

Повідомлення egorka71 »

На 90 ампер хватит Акума на зиму если авто с вебастой или помощнее надо брать.
https://avtopro.ua/ Автозапчастини без посередників
YSTAS
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: T5GP 2,0 TDI long CAAB
Реальное имя: Юрій
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 101 раз

Повідомлення YSTAS »

В тебе підігрів чи вебасто? Якщо підігрів то це не має значення, якщо автономка так другий АКБ треба ставити :roll:
https://avtopro.ua/ - автозапчастини без посередників
egorka71
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення egorka71 »

Автономка. Ну наш Камрад Kitin с одним ездил и вроде ниче. Я думаю если б надо было то он бы второй поставил бы. Вот и спросил. Хочу просто на зиму новый купить. Вот и выбираю ну и какой лучше брать имел ввиду название.а так невоспроизведенные если надо два Акума могу поставить второй. Правда я в этом нешарю. Куда его ставить и как все это подключить. Спасибо. Буду благодарен за совет и выбор аккумулятора.
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 AJT 65 KW Пробіг постійно збільшується...)))
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 125 разів

Повідомлення vovaT4 »

Рома писав:vovaT4
Може бути ще поганий контакт на стартері, превір акум нагрузочною вилкою, бо мій тої зими теж налякав мене - ледве крутанув, а виявилось, що на стартері окислилась клема - почистив, прикрутив і Ок!
Я перевіряв, зарядка йде,ще сьогодні пів дня зарядніком заряжав, на ніч зняв клему щоб не було питань що типу десь жере. Саме більше що мені не подобається то в томі віконечку де має бути зелений колір коли все ОК там постійно чорний колір, що по інструкції значить що він розряджений, і це навіть після зрядки!!! Чувак сказав якщо акум дійсно здох то поміняє,та й які в нього варіанти? я його само на ноль розміняю якщо щось! :-)
Востаннє редагувалось 15 жовтня 2015, 22:58 користувачем vovaT4, всього редагувалось 1 раз.
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
petsa
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4, ACV, 2,5 120000(?)
Реальное имя: Петр
Дякував (ла): 126 разів
Подякували: 90 разів

Повідомлення petsa »

vovaT4 писав:
Рома писав:vovaT4
Може бути ще поганий контакт на стартері, превір акум нагрузочною вилкою, бо мій тої зими теж налякав мене - ледве крутанув, а виявилось, що на стартері окислилась клема - почистив, прикрутив і Ок!
Я перевіряв, зарядка йде,ще сьгодні пів дня зарядніком заряжав, на ніч зняв клему щоз не було питань що типу десь жере. Саме більше що мені не подобається то в томі віконечку де має бути зелений колір коли все ОК там постійно чорний колір, що по інструкції значить що він розряджений, і це навіть після зрядки!!! Чувак сказав якщо акум дійсно здох то поміняє,та й які в нього варіанти? я його са на ноль розміняю якщо щось! :-)
Попробуй импульсной зарядкой недельку(!) погонять. Иногда помогает.
Т-4, ACV 2003г. в свою жизнь не пускает, а я и не лезу .
Никому не отвечай, когда ты зол; ничего не обещай, когда ты счастлив; никогда не решай, когда ты грустен.
Восточная мудрость
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4 AJT 65 KW Пробіг постійно збільшується...)))

Повідомлення vovaT4 »

Я завтра буду їздити годин 5-6 не менше, потім побачимо, але якщо він реально здох то йому хрін поможеш,якщо просто розрядився то буде брити, хоч в мене нездорова чуйка.......
Свобода - тверда як меч.
Марк
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег:                           T5      2,0 TDI            CAAC                    був
Реальное имя:               Serhii
Дякував (ла): 271 раз
Подякували: 490 разів

Повідомлення Марк »

vovaT4 писав: в томі віконечку де має бути зелений колір коли все ОК там постійно чорний колір
Не у всіх. В моєму пише, шо має бути чорний, а коли стане прозорий - тоді полярна лисиця. Акумулятор приїхав з Фатерлянду з машиною, марку не помню.
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення vovaT4 »

Марк
В моєму там інструкція не етикетці є які мають бути кольори.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Свобода - тверда як меч.
Найк
Местный
Местный
Реальное имя: Николай
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення Найк »

vovaT4

Когда возникают проблемы с аккумом проверяю что в нём осталось полной разрядкой,а именно:
Зарядка по полной
Разряд током 1/10 ёмкости до напряжения на батареи в 10,8 вольта. Время разряда показывает как он жив.
egorka71
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення egorka71 »

Прочитал тему про вебасто. Ни у всех стоит по 2 аккумулятора. Вот у меня один. Но на зиму хочу новый поставить. Вот и спрашиваю какой выбрать? На сколько ампер и название фирмы. Спасибо.
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення vovaT4 »

Заражав я вчора акум цілий день, поставив на стоянку ЗНЯВ КЛЕМУ!!! з ранку ву, ву, вуууу і труп, навіть не завів.......а на дворі +10! Віддав я його продавцю,сказав що поміняє,дав тимчасово якусь беушну сотку. От такі на разі пироги.
Свобода - тверда як меч.
Марк
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег:                           T5      2,0 TDI            CAAC                    був

Повідомлення Марк »

Чи то восени 2009, чи навесні 2010 я, розчарувавшись в якості акумуляторів, приїхав купувати новий до продавця з, мабуть, найбільшим вибором в регіоні. Там два "прикручених" тіла так скупульозно-занудно (і, по всьому видно, що вже довго) вибирали батарею, шо власника, похоже, починало від них підтошнювати. Була неділя, ринок вже закривався, а я не мав часу. Кажу "Дай мені найдешевшу 55-ку." Той якось трохи дивно на мене глянув і спитав на яку машину. Почувши, що на дев'ятку, запропонував мені взяти 60 А/г. Я повторив прохання, продаван подививсь на мене на цей раз з явним подивом і витягнув з надр контейнера девайс з українським штрих-кодом і кацапською назвою "Исток". І сказав, що треба піти перевірити струм зарядки на моїй машині, бо інакше він гарантію мені не випише, а поки що позве напарника, щоб той займався тими двома тошнотіками. Я відповів, що я не тією машиною, на яку батарею купую (насправді я просто поспішав), що гарантія мені нафіг не потрібна, виторгував десятку, забрав акум, подякував і пішов. Погляд продавця виражав вже навіть не подив :-) хоча, настрій йому я явно підняв :hi_hi_hi:
Як не дивно, той акумулятор працює до сьогодні, вже на другій машині. Раз в рік-два доливаю воду і підзаряджаю малим струмом. Розумію, що ця зима може стати для нього останньою, але я до цього морально готовий, бо, по суті, за ті грошу він і так добре попрацював.
От і таке буває...
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення vovaT4 »

Тут все дуже просто, біснес мать його! 30 років назад!!! акуми служили по 5, і навіть по 6 років, а тепер через 30 років "прогресу" вони служать в кращому випадку 3 роки, от таке то..........те саме і машин стосується, чим дальше тим машини пластмасовіші.
Свобода - тверда як меч.
Марк
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Марк »

30 років назад акумулятори були ще більш гавняні, ніж зараз, зате, набагато більш дефіцитні (і від цього - дорогі). Через два-чотири роки їх возили на ремонт, який давав позитивний результат менш ніж в половині випадків. Плюс існувала проблема слабких корпусів і кришок - якісної пластмаси в наймогутнішій в світі країні не було в принципі.
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення vovaT4 »

На рахунок того що ремонтували акуми то факт,але в нас навіть на жигулястері акуми жили по 5 років, і не тільки в нас. Звичайно і без косяків не обходилось,ну а дефіцит це само собою :-)
Свобода - тверда як меч.
Олег Павлов
Бусовод
Бусовод
Модель авто, тип двигателя, пробег: VW T4, Multivan ABL 1,9
Реальное имя: Олег
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 29 разів

Повідомлення Олег Павлов »

Отмечусь, что ли в теме.... Купил в 2007 году Варту сильвер за 200$ 100 амперную и с тех пор проблем не знаю. Пару раз сажал в ноль по причине безмозглости ( габариты оставил включёнными на неделю). Прикурил- и поехал. Фен имею. Ночевал с ним не раз на сильном морозе. К утру было всё в ажуре. И сейчас по прошествии стольких лет аккумулятор на замену не просится. Опять тьфу- тьфу- тьфу. В любой мороз танцев с бубном вокруг дизеля( АБЛ) не производил. Даже в минус 35 после месяца простоя. Так что думаю, что это была очень удачная моя покупка.
vovaT4
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення vovaT4 »

Олег Павлов
Якщо бриє з 2007 року, то Это просто праздник какой-то :-) я б і сам за такий 200 баксів дав.
Свобода - тверда як меч.
petsa
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4, ACV, 2,5 120000(?)
Реальное имя: Петр
Дякував (ла): 126 разів
Подякували: 90 разів

Повідомлення petsa »

Марк писав:30 років назад акумулятори були ще більш гавняні, ніж зараз, зате, набагато більш дефіцитні (і від цього - дорогі). Через два-чотири роки їх возили на ремонт, який давав позитивний результат менш ніж в половині випадків. Плюс існувала проблема слабких корпусів і кришок - якісної пластмаси в наймогутнішій в світі країні не було в принципі.
Все очень просто. АКБ были разборными, можно было менять все от банки до корпуса, да и свинца на пластины не жалели, а сейчас низяяяяя.
Т-4, ACV 2003г. в свою жизнь не пускает, а я и не лезу .
Никому не отвечай, когда ты зол; ничего не обещай, когда ты счастлив; никогда не решай, когда ты грустен.
Восточная мудрость
Марк
VW маньяк
VW маньяк

Повідомлення Марк »

petsa писав:... да и свинца на пластины не жалели, а сейчас низяяяяя.
Заліза на КамаЗи тож не жаліли, але від цього вони не перестали бути г...ном.
Відповісти

Повернутись до “Вибір, обговорення, порівняння”