месяц назад +12+15 было

Навіть гірше.vovaT4 писав:... зимові колеса з протектором 2-3 мм. В яких ефект майже той самий що і в літніх
ты по асфальту их стираешь?vovaT4 писав:Я їду на зимових дві зими,лишається десь 30% протектора після другої зими
Якби від моменту коли я перезув був постійно сніг то так, але так не виходитьFun T4 писав:ты по асфальту их стираешь?vovaT4 писав:Я їду на зимових дві зими,лишається десь 30% протектора після другої зими![]()
или пробег тыс 50 в полгода?
мне зимней хватает на 4-5 зим.
Для цього не треба бути таким багатимFun T4 писав:vovaT4
я понял.
ты типа богатый и можешь позволить себе покупать два новых колеса каждых 2 года
Економія буде, якшо зовнішній діаметр колеса (довжина протектора) буде меншим.SOS писав: попробую на лето 15 и на железных дисках поставить если экономия будет то и зима и лето будет на 15 на родных дисках в топку красоту
Якшо в ПДД введуть обов'язкову зимову гуму, то буде, якраз, число і місяцьYSTAS писав:Є температурний показник для зимової шини, а не яке число чи місяць
как с отоплениемМарк писав:Якшо в ПДД введуть обов'язкову зимову гуму, то буде, якраз, число і місяць
http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/111-2013-%D0%BF23. Пункт 31.4.5 доповнити приміткою такого змісту:
КонфетаКонфета писав:рекомендується використовувати шини, що відповідають стану проїзної частини.".