да просто нарушил свои правила и принципы

Когда устанавливал подогреватель , запитал от отдельного бачка.Недавно заменил его на бачок из нержавейки.Fun T4 писав:у некоторых на подогревалку отдельный бачок стоитsergey-38 писав: не одна с автономок не запустилась
И так очередная ОДА Атланту-запуск как летом-чирк и работаем-САМ прозрел. Шланги тосольные после 50 минут работы подогревалки еле теплые на таком морозе-но движек после пуска даже не тройнул.Солярка Литва Евро 4(Ихнее),НЕ АРКТИКА,7-мой год заправляюсь в одном месте....А тем временем на завтра по прогнозу -30александр 1982 писав:-22,простой почти трое суток.Атлант маслает уже 45 минут.Ушел пробовать пустится.....
ГмIBAH писав: З.Ы, Спрінтер навіть не пробував - для нього це не морози.
на следующей неделе дождь обещают.александр 1982 писав:Ждет весны
Cubano писав:Пасат хоч і на слабому акумі, але завівся десь з 20-го обороту.
Бус завівся нормально, але на десь 3-х форсунках. Поки добре я не прокатав його, то нормально не маслав.
Ну, наче все нормально, сів на пасата, і поїхали в центр міста, вже доїзжаючи до точки зупинки машина почала дьоргатися і заглохла в акурат, там де треба. Ну закрив, пішли по справам, потім, все ж думаю, поїду на заправку, є місце для літрів 15 заправлю арктикою. Насилу завів, поїхав, а через кілометр став, ще й за перехрестям, всі вилітають, дуже погано стояти. Диркав, насилу завів, доїхав до заправки, заправився, знову не заводиться. АЛе завів, потім заглохла на тому ж самому перехресті. Викликаю кума, він мені резонно порекомендував замінити паливний фільтр. Потяг, відкрутили, а там корпус пустий, нема соляри. Майстер замінив фільтр, залив в корпус соляри і в бак розморожувач. Я завівся, мотор рівно працював, на радостях поїхав на трасу "прогрівати". Ага, прогрів... На роз’язці знову заглох. Парніша якийсь дотягнув до стоянки, завтра буду далі думати, чого соляра з баку не поступає.
В кого які мислі?
sergey-38 писав:кагда произошла парафинизация до одного места розмораживатель