Ввоз бу бусиков "закрыт" (новые законы Рады)
- T5YY
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T5 4Motion AXE. Golf 2.0 TDI DEJA.
- Реальное имя: Юрий
- Дякував (ла): 39 разів
- Подякували: 49 разів
Re: Ввоз бу бусиков "закрыт" (новые законы Рады)
vovaT4 писав:Що правда логіка в нашій владі взагалі не в моді, є тільки поняття своєї долі в тих чи інших розкладах......

умрут так и не поняв как их использовали на путиНалоги - это цена, которую мы платим за возможность жить в цивилизованном обществе. Оливер Уэнделл Холмс
з дерьмового прошлого в цивилизованное будущее
Оригинальные СЕРВИСНЫЕ масла 5W-30 допуск 505.01; 0W-30, 5W-30 допуск 504.00-507.00.
-
- VW маньяк
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 201 раз
толку не будет.
вижу так - форум бусиков, новость про то что львиная часть бусиков в которой находятся самые любимые бусики - теперь за бортом. И шо ?
Анишо......три человека возмутилось.
шо говорить за остальной электорат......
точно так же вводятся все остальные обсосы повсеместно.
А все почему ? А потому что прав Зеленский - всеобщий по...уй !!!
так и живем......
вижу так - форум бусиков, новость про то что львиная часть бусиков в которой находятся самые любимые бусики - теперь за бортом. И шо ?
так и живем......
- vit
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T-3 пока сs
- Дякував (ла): 106 разів
- Подякували: 51 раз
тобі не надоїло? може вам коаліцію створити з іншими форумськими оракулами?
...бо голодного можна купити, а вільного - тільки вбити. Л.Гузар.
-
- VW маньяк
за собой смотри - это первое.
а второе - хоть раз опровергни хоть одно мое высказывание.
зы. советы жене давай .
а второе - хоть раз опровергни хоть одно мое высказывание.
зы. советы жене давай .
-
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T4 (ACV 2,5) 1998 год Long косой тёмно-зелёный металик
- Реальное имя: Николай
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 33 рази
Доброго всім ....kot35 писав:толку не будет.
так и живем......
Я Вас не знаю, ви мабуть активіст,волонтер чи просто покричати, але народу нашему не пофіґ.....
А що до Зеленського то він просто шут .....
+380976247709
- artem_artem
- Бусовод со стажем
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Был T4, 1,9TD, 250000
- Реальное имя: а вы как думаете?
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 18 разів
Пока на Ланосе, в поисках Т4-Т5 с мульт уклоном.
Я знаю мир: в нем вор сидит на воре;
Мудрец всегда проигрывает в споре
С глупцом; бесчестный честного стыдит;
А капля счастья тонет в море горя. Омар Хайям
Я знаю мир: в нем вор сидит на воре;
Мудрец всегда проигрывает в споре
С глупцом; бесчестный честного стыдит;
А капля счастья тонет в море горя. Омар Хайям
- Fun T4
- VW маньяк
- Реальное имя: Ігор
- Дякував (ла): 405 разів
- Подякували: 683 рази
при чем шут конкретного человекаНикош писав:А що до Зеленського то він просто шут .....

как тот скажет, в ту сторону шутить и будет

- Марк
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T5 2,0 TDI CAAC був
- Реальное имя: Serhii
- Дякував (ла): 271 раз
- Подякували: 490 разів
kot35 писав:вижу так - форум бусиков, новость про то что львиная часть бусиков в которой находятся самые любимые бусики - теперь за бортом. И шо ?
kot35, а скільки тут на всю голову фанатів Т4/Т5 ? Ну, таких, шоб в любому випадку слідуючою машиною вибрали Т-шку; шоб купили вмираючий в когось за хлівом Т-фір лохматого року випуску не через необхідність, а заради врятування виду; шоб вкладали тяжко зароблені гроші в бус не заради вигоди при продажі, а чисто для естетичної насолоди навколишніх? В кращому випадку , чоловік 5-6, не більше. І, якось, тебе до таких я також не бачу особої причини причисляти. Я сам попав в фольксоводи по збігу обставин, мені такий формат машини для роботи потрібен. А подивись, скільки колишніх юзерів Т4 пересіло на Трафіки/Віварики і Кенго/Партнери/Комбіки тільки того, що новіше і дешевше! А завтра пересядуть на Мегани/Сценіки, бо людям бус в принципі не особо треба, а купували вони такі машини банально по причині відсутності свіжих легкових останніх вісім років. Оглянься - по ті ж Мегани на базар сьогодні йдуть, як в магазин за хлібом. Хто буде возмущатись? "Запасу" пригнаних в 15-му (та, ще й в 14-му) році практично свіжих машин ще два роки вистачить, гнучкі в плані ціноутворення забугорні (та й наші...) продавани б/в тачок швидко адаптують свої ціни під потреби нашого ринку (не вірите - проаналізуйте ціни на машини в 2014 і 2015 роках і задумайтесь - чому так? Для затравки скажу, що ціна розмитрення тут практично не змінилась) - ну, не буде Т5/Віто/Трафіка, будуть на легкових їздити, хто в цьому вбачає глобальну проблему?
- Рома
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Atala B-CROSS октавія тур комбі 1.9 акпп
001 000 - Звідки: Винницкая обл.
- Дякував (ла): 114 разів
- Подякували: 109 разів
Марк
твої висновки на торішніх правилах основані, цьогоріч все по іншому.. реально піплу закрутили гайки.. стрижуть овець
твої висновки на торішніх правилах основані, цьогоріч все по іншому.. реально піплу закрутили гайки.. стрижуть овець
Минулого вже немає, майбутнього ще немає, живи зараз.
- Марк
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T5 2,0 TDI CAAC був
- Реальное имя: Serhii
- Дякував (ла): 271 раз
- Подякували: 490 разів
Понятно, що на торішніх... І на минулих роках, коли майже кожен новий рік щось прикручували, починаючи з 92-го. І що - менше іномарок стало?
Так і цей раз - висновки зробимо пізніше, машини, як курчат - по осені порахуємо
Так і цей раз - висновки зробимо пізніше, машини, як курчат - по осені порахуємо

-
- VW маньяк
я просто покричати , ви не проти ?Никош писав: Доброго всім ....
Я Вас не знаю, ви мабуть активіст,волонтер чи просто покричати, але народу нашему не пофіґ.....
То шут не може мати рацію ? Не може сказати правду ?Никош писав: А що до Зеленського то він просто шут .....
А хто по-вашому в нас не шут , депутати , міністри , хто ?
І як швидко ми змінюємо відношення , ще деякий час тому, коли Зеленський розносив попередників - він був майже патріотом, ну особливо я не чув щоб ТОДІ його називали звичайним шутом
Добавлено 04 січня 2016, 13:01
то когда он месяцами не вылазил из зоны АТО , то он именно шутом там был ?Fun T4 писав:при чем шут конкретного человекаНикош писав:А що до Зеленського то він просто шут .....![]()
а все " просто шуты " там были ?
- petsa
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4, ACV, 2,5 120000(?)
- Реальное имя: Петр
- Дякував (ла): 126 разів
- Подякували: 90 разів
Андрюха! Опять ,ты со всем миром ругаешься. Брось нафиг,наслаждайся жизнью.
Т-4, ACV 2003г. в свою жизнь не пускает, а я и не лезу .
Никому не отвечай, когда ты зол; ничего не обещай, когда ты счастлив; никогда не решай, когда ты грустен.
Восточная мудрость
Никому не отвечай, когда ты зол; ничего не обещай, когда ты счастлив; никогда не решай, когда ты грустен.
Восточная мудрость
- Gagarin
- VW маньяк
- Дякував (ла): 41 раз
- Подякували: 78 разів
Ні, менше їх не стало, бо протягом 15-го року була ввезена офігенна кількість меганів/сценіків/гольфів і.т.п., тобто авто, які коштують за кордоном в межах 2000-2500 євро, кінцева вартість з усіма платежами, роздачами і.т.п. - 7000-7500 долларів. Тепер цей варіант не працює, бо німці/голландці не ідіоти, і нормальну 5-ти річну машину за 2000 євро тобі не продадуть... 5-ти річна машина з мотором до 1.5 літра коштує там мінімум 6-7 тисяч євро, відповідно її вартість тут 12-13 тисяч. От і скажи мені, людина яка має "в шкарпетці" 7 тисяч на машину, погорює тиждень-другий, і побіжить купувати меган 11-го року за 13 штук??? Хер там! Він плюне і купить шось інше, або шось вживане за ті ж 7 тисяч, або якийсь новий тріпер, типу заз, чи чері чи ще якусь холєру... Чи ти думаєш що два роки тому народ поголовно фанатів від шкудіків/партнерів/віто і інших старих корчів? НІ, просто співвідношення ціна/витрати паливва/вартість обслуговуванння були практично ідеальними, так наприклад я товаришу пригнав за 4000$ партнера 2001 року, в гарному стані, чоловік їздить і тішиться... З 15-го ту лавочку прикрили, народ кинувася мегани купувати, бо співвідношення трохи змінилося, але за 6-7 тисяч ти отримував досить комфортний універсал 2005-2006 року, в гарній комплектації, з витратою пального 5 літрів на сотку. Все, наїлися і того... Тепер ті машини будуть крутитися тільки на внутрішньому ринку. Я тут трохи вище наводив калькуляцію скільки бюджет (якщо воно туди попадало звісно) отримав за 2015 рік тільки з одного Стрия... І тепер цю сумму кулявлобу треба буде якось компенсовувати. Як? Поживемо - побачимо, але зі 100%-вою впевненістю скажу що з наших кишень, підняттям акцизів наприклад, чи введенням податку на старі авто... Вони то скоренько придумають. От і скажи тепер, що доброго в тій ситуації для простого хлопа ???Марк писав: І що - менше іномарок стало?
-
- VW маньяк
так я про це й казав - всім глобальний по*уй .Марк писав:kot35 писав:вижу так - форум бусиков, новость про то что львиная часть бусиков в которой находятся самые любимые бусики - теперь за бортом. И шо ?
kot35, а скільки тут на всю голову фанатів Т4/Т5 ? ......- ну, не буде Т5/Віто/Трафіка, будуть на легкових їздити, хто в цьому вбачає глобальну проблему?
позавчора там трошки нас взули , вчора там трошки , сьогодні ось тут прикрутили ......подивись до чого нас довели , та здається ще є куди , бо дехто ще шось і виправдовує.
- T5YY
- VW маньяк
- Модель авто, тип двигателя, пробег: T5 4Motion AXE. Golf 2.0 TDI DEJA.
- Реальное имя: Юрий
- Дякував (ла): 39 разів
- Подякували: 49 разів
можно конечно покричати... или тихо почитать http://rusnsn.info/analitika/nalog-na-k ... reska.html понимая, что пока не всё так плохоkot35 писав:я просто покричати , ви не проти ?Никош писав: Доброго всім ....

Оригинальные СЕРВИСНЫЕ масла 5W-30 допуск 505.01; 0W-30, 5W-30 допуск 504.00-507.00.
- Gagarin
- VW маньяк
А ти особисто як до того питання ставишся?kot35 писав: так я про це й казав - всім глобальний по*уй .
-
- VW маньяк
я таможив машини ще коли мито складало пару сот долярів , пройшов усі круги закручування на собі , колись займався переобладананням бусів більше 8-ми місць , теж добре пам'ятаю хто лишив цього промислу купу людей , коротше в автотемі дуже давно і нічого не забув.Gagarin писав:А ти особисто як до того питання ставишся?kot35 писав: так я про це й казав - всім глобальний по*уй .
уявляєш моє відношення ?

словами классика - " такую личную неприязнь испытываю - кушать не могу "

- Gagarin
- VW маньяк
kot35
ось тобі відповідь:
ось тобі відповідь:
Востаннє редагувалось 04 січня 2016, 13:35 користувачем Gagarin, всього редагувалось 1 раз.
-
- VW маньяк
то може пан роскаже , чого ми тоді маємо те що маємо ?Никош писав: але народу нашему не пофіґ.....