расскажи, каким боком Зеленский к ввозу б/у авто.
а то я что-то мысль темы потерял

очередную политическиплоскоюморную передачу выпустят и все изменится?
не к ввозу авто а к всеобьемлящему нашему по*ую , он четко его сформулировал.Fun T4 писав:kot35
расскажи, каким боком Зеленский к ввозу б/у авто.
а то я что-то мысль темы потерял![]()
vovaT4 писав:А давайте заставимо депутаторастів .......
ні уже дуже давно навіть не рахуємvovaT4 писав:А ви їх рахуєте кимось інакшим?
Это гуано вообще ехать перестанет, а жрать больше начнёт.Мановар писав:![]()
ну фсьо, тепер заживемо
На автомобилях применены электронная дроссельная заслонка, электронная педаль газа, новый контроллер системы впрыска и катализатор с увеличенным содержанием благородных металлов.
мабуть один. Про дихання почитай що найбільш забруднює екологіюдимян писав:Маю пассат та Т5, хочу теслу та Т6, тому вважаю, що нормальний закон про заборону ввозу старих авто. Я такий один? Багато людей хочуть Т4 та гольф2? А дихати чим будемо?
Довiдку-рахунок вiдмiнили - це маленька вiдовiдь тим, для кого все погано.
Джерела забруднення повітря
Основним джерелом забруднення повітря в Україні є викиди із стаціонарних джерел. До 62% промислових викидів потрапляє з джерел оброблювальної промисловості, до 37% - гірничодобувної промисловості та промислових кар’єрів, до 1% - в результаті виробництва будівельних матеріалів.
До основних забруднювачів атмосферного повітря в Україні належать підприємства теплової енергетики – теплоелектростанції та теплоелектроцентралі, які спалюють «брудне» викопне паливо. При цьому утворюються різні забруднювальні речовини (сполуки) та парникові гази. Найбільше значимі з них є суспендовані тверді частинки (зола), SО2, сполуки азоту та парникові гази. Підприємства вугільної галузі викидають головним чином, пил, парникові та кислотні гази.
Обсяг викидів забруднювальних речовин від стаціонарних джерел по Україні складає майже 5 млн. тон. Лише підприємства гірничо-металургійного комплексу викидають близько 3 млн. тонн сполук, 80% з яких є газоподібні речовини (SО2, СО, (NОх, аміак, фенол, сірководень, ціаністий водень та бензол).
Особливу небезпеку для населення та довкілля несуть підприємства хімічної промисловості, які викидають в атмосферне повітря аміак, оксиди азоту, сірки та вуглецю, суспендовані тверді частинки соди, лугів, мінеральних добрив, вапняку, сажі.
Основні викиди забруднювальних речовин, які утворюються на сталеливарних, чавуноливарних, ковальсько-пресових, зварювальних та фарбувальних виробництвах підприємств машинобудування – це оксиди сірки та азоту, фосфорна кислота, пил, оксиди заліза, марганцю, солі міді, хрому, цинку та алюмінію, вуглеводні, уайт - спірит, ксилол, толуол та інші розчинники.
Детальну інформацію щодо забруднення атмосферного повітря в Україні по регіонах можна знайти на сайті Мінприроди України «Стан довкілля в Україні» , а також на офіційних сайтах обласних Держуправлінь охорони довкілля (наприклад, Київської області , Одеської області та інших).
А ти собі уявляєшь, що хочуть люди з тяжчим гаманцем ніж у тебе? Давай пересядемо всі на легкомоторні літаки і буде всім щастя! Нажаль так не буває.Може меньше в країні деревени красти ,а більше садити? Я так розумію, що то є кращий ефект для чистого повітря ніж тесли проти течиків 20річної давності.димян писав:Маю пассат та Т5, хочу теслу та Т6, тому вважаю, що нормальний закон про заборону ввозу старих авто. Я такий один? Багато людей хочуть Т4 та гольф2? А дихати чим будемо?
Довiдку-рахунок вiдмiнили - це маленька вiдовiдь тим, для кого все погано.
димян писав:Маю пассат та Т5, хочу теслу та Т6, тому вважаю, що нормальний закон про заборону ввозу старих авто. Я такий один?
ти б ще ноликів дописавGagarin писав:що за розмитнення нового я буду платити адекватну суму, а не 300-400 % вартості самого автомобіля...