Відколи це раптом?dimaka писав: Калькулятор не актуальний![]()

Відколи це раптом?dimaka писав: Калькулятор не актуальний![]()
а , всього 100 ? фух , така фігня......та яка ж тут зрада......dimaka писав: А за 5 років заплатиш майже 100%, але ніяк не 400%
Ти мене не дивуєш, тому давно в ігнорі, оце вікрив твоє повідомлення, бачу що не дарма так.kot35 писав:дивуюсь я таким людям.
Ні, не все, я причепився ще до 400%, невже не вистачає розуму це зрозуміти? Можеш не відповідати, все одно не прочитаю.kot35 писав:причепився до слова новий і все.
Про екологію питання відкрите.........Он америкоси мають в сотні разів більше машин ніж ми, і в більшості з моторами що жеруть бензу відрами, то вони вже там всі задихнулись від екології???димян писав:Маю пассат та Т5, хочу теслу та Т6, тому вважаю, що нормальний закон про заборону ввозу старих авто. Я такий один? Багато людей хочуть Т4 та гольф2? А дихати чим будемо?
Довiдку-рахунок вiдмiнили - це маленька вiдовiдь тим, для кого все погано.
Якщо це так принципово, то я без проблем визнаю: ТАК, я помилився, за новий (в кульку) автомобыль ти стільки не заплатиш. Майже 300% є всі шанси заплатити тільки купуючи автомобіль до 5 років! 400% і більше сплачувалося при завезенні авто віком більше 5 років... Але скажи мені, скільки людей з цього форуму наприклад, їздять на машинах куплених з салону? 5? 8? 10?dimaka писав:Ні, не все, я причепився ще до 400%
Пограйся з митним калькулятором і зрозумієш... Шо міняє 5 січня??? Я тебе ще раз запитав, компенсаційний збір скасовано з 1-го числа? Чи падіння мита АЖ на 0.9% рішає проблему? ЩО суттєво змінилося? Перечитай уважно своє "джерело" для початку. Де взяти 300%??? Візьмемо 6-ти річне БМВ з 3-х літровим дизелем:dimaka писав:Де 300%?
Про те і споримо, що в нас дибільна система нарахування митних платежів! Яка розрахована на наповнення кишень бл%дь, а не бюджету...gidbin писав:Про що ви спорите? З нинішньою шкалою ставок акцизу можна получити і 30 і 300 відсотків...