Ти чи прикідуєшся чи я не знаю. Спочатку бовкнув "новий", на тобі новий, потім до 5 років, порахував, тепер ти "Візьмемо 6-ти річне БМВ "
 Як ватник тему змінюєш
 Як ватник тему змінюєш   

Перечитай сам, знайдеш там компенсайційний збір для німецьких авто - дам шоколадку ROSHENGagarin писав:Перечитай уважно своє "джерело" для початку.

Про те що ми велика націяgidbin писав:Про що ви спорите? З нинішньою шкалою ставок акцизу можна получити і 30 і 300 відсотків

Новий - беремо вартість німця 25000 євро, 2 літри дизель, платимо 224 тис грн на митниці при ціні нового 655 тис. Це шо, 300% чи 400%? Те саме для 5-ти річних не майбахів звичайно, розрахунок для Т5 вище. Ось і все, за свої слова треба відповідати, в тому числи і громадянам.Gagarin писав: АЛЕ при тій умові що за розмитнення нового я буду платити адекватну суму, а не 300-400 % вартості самого автомобіля...

Тут згідний, нові ми розмитнюємо "на халяву", всього за 35 % вартості машини...
 Тут згідний, нові ми розмитнюємо "на халяву", всього за 35 % вартості машини...   Трошки вживані - за 150% вартості і більше... Короче, виявляється все не так погано як мені здавалося... Купити 5-ти річну машину за 8000 євро (умовно) і заплатити 13000 євро податків і зборів це нормально по ходу... Шось я усугубив, "найшло щось". А так в принципі можна жити, далі спокійно їздити на автомобілях від Євро 4 до Євро -4 і дбати за екологію з екранів ТВ і "мочецветной прессы"
 Трошки вживані - за 150% вартості і більше... Короче, виявляється все не так погано як мені здавалося... Купити 5-ти річну машину за 8000 євро (умовно) і заплатити 13000 євро податків і зборів це нормально по ходу... Шось я усугубив, "найшло щось". А так в принципі можна жити, далі спокійно їздити на автомобілях від Євро 4 до Євро -4 і дбати за екологію з екранів ТВ і "мочецветной прессы"  

для каторых 30% хуня
 для каторых 30% хуня 

Хоча це ж простіш ніж по темі......
   Хоча це ж простіш ніж по темі...... 

- шутка.
  - шутка.