Разговор в данном случае идет о полноценном временном ввозе вплоть до получения наших номеров в МРЭО, так раньше было.
И что бы меньше сомневаться надо лучше/убедительнее просить.

Так і я про те. А отримання укр. номерів приведе до неможливості виїзду за кордон, напр., про що в ролику було сказано, до речі. Бо, якшо буде, як було раніше, то євро номера треба буде в те ж МРЕО здати.kot35 писав:вплоть до получения наших номеров в МРЭО
тебе все не влаштовує )Марк писав:А отримання укр. номерів приведе до неможливості виїзду за кордон, напр., про що в ролику було сказано, до речі.
З цього б і починав )))Марк писав:
А, ну і третій випадок не можна відкидати : файний понт дорожче грошей
kot35 писав:... гірше жаби нема звіра
dimaka писав:... ми тобі скинемося
та до чого тут держава , держава - це ми , а ми вміємо тільки "йюліволю та зекагеть " волати мильонами , а за своє особисте в нас язики в дупах. Он навіть за цей закон там пару десятків хлопаків всього зібралосьМарк писав: По-перше, знаючи, в якій державі живем.......
kot35 писав:якщо навіть 300 долярів тре буде за рік кинути , то й це вже перемога як на мене
А на рахунок ниття, то, знаєш, це від того, що люди сприймають будь-які зміни спочатку негативно, і це має підгрунття - бо влада дууже рідко щось зробила для людей, а не для себе, улюбленої.Марк писав:+ 300 баксів на рік за легалізацію - все ж краще, ніж на пташиних правах, як зараз
Я ж казав - бо це не " йюліволю " волати , нажаль нашої гідності вистачає лише на лікування гнид піснями )))Марк писав:
Ну і ще момент - а чого, власне, тисячі власників машин на іноземній реєстрації не прийшли підтримати? Інертність, чи не довіряють конкретно цим людям?.. ХЗ...
а яке тобі діло хто їде в машині поруч ?Cubano писав:Не знаю, як кого, а мене напрягає такий момент. Якщо раніше хтось їхав на польських номерах, то я знав, що то їде поляк. Хай собі їде. Якщо на литовських номерах - то литовець до своїх родичів котить.
На французьких - француз подорожує, і т. д.
Тепер же, Імовіріність цього - дуже мала.
.
Міша , а на машинах з нашими номерами таких немає ?Cubano писав:
Скоріше за все то їде якесь хитрови...бане (пардон за французьку) хамло, яке вже не раз на...ло державу. І в разі якогось ДТП з ним так само захоче взути і тебе.
У вас бували такі випадки, коли бидло, яке може за вечір просадити тисячі в ресторані, зробить шкоду тобі на тисячу, але буде бити копитом в груди, що ти сам винуватий, ще і йому винний? У мене були.
Соглашуть с Мишей. За последние недели пару раз уворачивался от машин с литовско-польской регистрацией. Думаю, что страховкой там "и не пахнет". С случае ДТП водитель просто бросает машину и уходит, а если он ездит по "техпаспорту" и машина завезена каким-нибудь негром из Эфиопии - концов не найдешь. Да и то, что эту идею активно пиарит бывший ДК, кинувший в свое время кучу людей на подобные машины - как-то не красит.Cubano писав:Не знаю, як кого, а мене напрягає такий момент. Якщо раніше хтось їхав на польських номерах, то я знав, що то їде поляк. Хай собі їде. Якщо на литовських номерах - то литовець до своїх родичів котить.
На французьких - француз подорожує, і т. д.
Тепер же, Імовіріність цього - дуже мала.
Скоріше за все то їде якесь хитрови...бане (пардон за французьку) хамло, яке вже не раз на...ло державу. І в разі якогось ДТП з ним так само захоче взути і тебе.
У вас бували такі випадки, коли бидло, яке може за вечір просадити тисячі в ресторані, зробить шкоду тобі на тисячу, але буде бити копитом в груди, що ти сам винуватий, ще і йому винний? У мене були.
Знаючи тих мостиських покидьків, що їздять на польських номерах, живуть тільки контрабасом, а тепер перекривають трасу на Шегинях, можу це стверджувати. Є кадри, які жодного дня ні на якій роботі не працювали, не спатили і копійки до бюджету, але дуже розумні, щоб щось вимагати у держави. Субсидію їм подавай (за наш рахунок), бо нема чим опалювати триповерховий будинок.
Так що вони у мене не викликають ні крапельки жалості.
А если б те от которых ты уворачивался не имели возможности взять литовские тачки , они бы по другому ездили ? Дело в номерах или в отсутствии мозгов ?Yuriy T4 писав: Соглашуть с Мишей. За последние недели пару раз уворачивался от машин с литовско-польской регистрацией. ?
ты вроде как человек рассудительный......Yuriy T4 писав: Думаю, что страховкой там "и не пахнет". С случае ДТП водитель просто бросает машину и уходит, а если он ездит по "техпаспорту" и машина завезена каким-нибудь негром из Эфиопии ......
А если активисты ДК любят мать родную , это повод для тебя поступить иначе ?Yuriy T4 писав: . Да и то, что эту идею активно пиарит бывший ДК, кинувший в свое время кучу людей......
обвалит ? И ? Раз потеряешь , зато потом сто раз найдешь.Yuriy T4 писав: гАспада, а то, что этот закон "обвалит" рынок и полностью остановит города - вас не пугает?
Они крутые, поймали бога за бороду и им ничего не будет... Раньше так ездили в ноль тонированные тАчилы или на 100% Каско кредитные тачки...А если б те от которых ты уворачивался не имели возможности взять литовские тачки , они бы по другому ездили ? Дело в номерах или в отсутствии мозгов ?