буде теж саме.vovaT4 писав:клему я зняв,побачу що завтра буде
якщо ти знімаєш клему, то варто забрати акум в хату.
буде теж саме.vovaT4 писав:клему я зняв,побачу що завтра буде
Та я знаю,але якщо не зняти клему то буде ще гіршеИтальянец писав:буде теж саме.vovaT4 писав:клему я зняв,побачу що завтра буде
якщо ти знімаєш клему, то варто забрати акум в хату.
міняю паливний фільтр (протягом 5-ти років) десь після пробігу 40-45 000vovaT4 писав:на початку грудня міняйте паливний фільтр ЗАВЖДИ!
Так та "Арктіка" у них завжди була-тупо розводняк...Позатою зимою зо п'ять моїх друзів з дизелями мали клопіт з тою "Арктікою", запарафінивши собі системуRevolver писав:Залив перед морозами на ОККО від лампи до повного ДП Пульс... запізозрив шось неладне зразу після заправки, бо якось дивно завелась. вчора при -7 так-собі завівся, хоча суб'єктивно - гірше ніж на простому окковському пальному...
сьогодні капець!зранку при -13 чмихав десь зо 20 секунд. ввечері з роботи --- -16 морозу, оболонь, з Дніпра навіває мама не горюй, хвилин 15 пробував завестися - нівкакую... стартер крутить, шось там кашляє - підкашлює... майже аккум ухайдокав. махнув рукою і злий як біс поперся додому маршрутом №11 блін.
от тепер навіть не знаю що думати про ту кляту "арктіку"
пс: всім веселих свят.
У богатых свои причудыgidbin писав:Ну, я б не був такий принциповий... Давно вважаю що все залежить від конкретної заправки...заправляюсь з моменту покупки Т5 на вог-окко як коли...ніколи не було проблем...
Правда минулого року один раз щось в морози теж туго заводилась на арктиці...
От завтра і побачим...
що да то да...gidbin писав:а где ее взять зимой?
. Согласен с Masikom. Вчера залил на Upg 20 литров. Сегодня при минус 14 завёлся с первого раза. Съездил на Столичку скупился на праздники. Все нормально.Masik писав:UPG пока фаворит. И есть тенденция что чем брендовее АЗС тем бодьше на![]()
![]()
лова.
Арктика на ОККО на этой неделе стоила 25 грн и была далеко не на всех заправкахupss писав:Так та "Арктіка" у них завжди була-тупо розводняк...Позатою зимою зо п'ять моїх друзів з дизелями мали клопіт з тою "Арктікою", запарафінивши собі системуЯ від ОККО та ВОГа відмовився назавжди взимку- ТУФТА !!!!
![]()
![]()
![]()
Ну, ради справедливости, как минимум на кошельке разница то как раз была...в +gidbin писав:Masik
это я что ли богатый?![]()
я просто привык - надо заправится - заехал и заправился
Добавлено 06 янв 2017, 22:14
вот кстати ради интереса летом ездил на сумщину - заправился на упж на подоле...500 км - разницы не увидел...