Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Такі відоси на жаль не дуже популярні, але я навіть дуже рекомендую! Оскільки чим дальше тим менше люди думають, особливо молоді, а думати все ж таки треба, і бажано по суті, а не про якись телешлак який таке навряд чи покаже, окрім спеціалізованих каналів.
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
нагадало мені 2005р, коли я ще був молодий і не жонатий. В общем їду я такий по Данії, місто Varde на Гольф|| на бляхах,(так так, на бляхах, ще тоді коли деякі колеги попід стіл пішки бігали і в колготи клали, пес їздив на бляхах))) ) і тут херак вискакує з повороту БЕТР то Пес чуть сам в штани не наклав.
Кажуть, що друзі на дорозі не валяються.
З моїми буває всяке .
067 656 3Ч 3О ВіКтор http://grillmeat.com.ua/
Jedem das seine
VW T-4 2.4 D 1998 короткий трудяга .Был. Надеюсь ,будет еще раз. Если хочется иметь то ,что никогда не имели,придется делать то ,что никогда не делали.
Спойлер
Мужик намотал лям километров. Трогательный момент, чуть не прослезился. Думал не доедет. Говорит, коробка, топливная и двигатель родные. Ремонты по ходовке и ТО.