Діло було так. Привіз малого зі школи, тільки зайшли, я зайшов в ванну,мию руки, чую бах! ніби щось важке впало, ( я в ванні,вода тиче,витяжка гудить так точно по звуку не визначиш) я малому крикнув що там таке? Він мені та нічого. Я вийшов в його кімнату глянув, нічого, в свою заглянув так само нічого такого, тільки чую запах ніби дроти плавляться. Я глянув туди,сюди, думав може ноут гріється, подивився,обнюхав його

Телефон просто стояв на комоді! НЕ НА ЗАРЯДЦІ! ніяких функцій не виконував! І тут бабах! Він палдюка був якись бракований ( я його на ОЛХ десь рік назад купив) стан був майже новий. Купив бо вже один такий маю десь три роки, все ок. Він робив нормально, не грівся, просто садив акум за два дні, тобто заряджав через день, а той другий пару днів тримав. Я акуми міняв, не помагало. Ще годинник десь на 10 хв. за тиждень відставав. Думав перешити, але якось руки не доходили, так то все решту брило без претензій. Десь рік в мене був,чи більше. І тут така фігня.....Добре що в руках не бахнув....але він напевно гарячий був що піпец,хоча плавився в середину де контакти, бо кришку зірвав, але кришка тільки підкоптилась, але вона не поплавлена. От така то хрень.....вроді нічого,обійшлось, але могло би всяке статись..... Так що якщо в когось телефон щось гріється,сильно акум садить, тобто надто скоро то майте на увазі що всяке може бути.
P.S.Купляти тепер ту Теслу чи ні?