Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
«Древний язык санскрит близок к украинскому. Также и географические названия западных и южных стран и народов, такие как Галатея, галилеяне, Франция (Галия), Галисия в Испании или Португалия (Порту-Галия), вероятно указывает на то, что предки современных французов, испанцев, португальцев, евреев и турков могли прийти на эти земли с украинской Галичины»
Cенегал, забыли........
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Я отвечаю только за то, что я сказал. Но я НЕ отвечаю за то, что вы услышали.
Зайшла сусідка до сусідки.Сперлися на тин та й лялякають.Тут із-за хліва протяжний чоловічий крик(наче когось ріжуть).
-Марусьо а чого це ваш Микола там волає?
-То в нього зуби лізуть.
-Які зуби ми ж на тому тижні його 50 років святкували.
-Та не ті.Він учора свою вставну щелепу проковтнув.
Саме прекрасне с цьому перформансі це як всі решту люди стоять собі з боків і отримують свої посилки, заповнюють документи, нічого такого, звичайний четвер на новій пошті
Ми переможемо лише тоді, коли усвідомимо, що за Україну треба не вмирати, а вбивати.
Г. Сковорода.
Нє, ну а стояв би збоку я, або ти, і - що? Не дав би їй труси зняти? Чи витріщався б на неї? Люди, як раз, досить толерантно до цього віднеслись. І я б зробив десь так само. Шо з ТП взяти ?
То що з неї нічого вже не візьмеш це само собою, тут без варіантів, але я думаю що угорав би там на всю нову пошту, я б навряд чи поводився би так ніби-то все нормально
Ми переможемо лише тоді, коли усвідомимо, що за Україну треба не вмирати, а вбивати.
Г. Сковорода.