evrobus писав:її гузицею під час поїздки.
колись начальника свого віз збоку... ну шо за рип - тріск.... два ставав заглядав скрізь а потім дійшло)) сідушка не витримує
зараз сина тролю коли під ним почина скрипіти))) пора на дієту
evrobus писав:її гузицею під час поїздки.
Так, але мої були з штучної шкіри, грелка непрацювала, так що в зимку було дуже весело а в літку трішки шкварчалоМарк писав:В Альфі сідушки афігєнні, принаймі, мені так здалося
То да ... В мене оригінальні з штучної шкіри, літом їжджу на накидушках-масажерах, взимку - рятує підігрів. На праву прийшлось самому доставляти підігрів, бо VW пофіг на пасажираПрапорщик писав:з штучної шкіри
Пасажиру їхати в VW = це вже щастя і неземна благодать!!!Марк писав:бо VW пофіг на пасажира
Воо, нарешті я зрозумів логіку інджинерів з Вольфсбургаevrobus писав:Пасажиру їхати в VW = це вже щастя і неземна благодать!!!
Это ключевое.Возьми и поспи на своих рекаро....Otto писав:диване
То то Ывана,він фотограф!Марк писав:І вообше було б чудово побачити, нарешті, фото тих сидінь !
Думаю - так. Навіть, впевнений.egorka71 писав:МаркА с Мерседеса Виано интересно притулиться в Т-5 тоже можно?
Та хоч хтось - пофоткайте вже ті сідушки і поміряйте їх! Є інтерес.evrobus писав:То то Ывана,він фотограф!