Дякую за "допомогу". Пошуком я користуватися вмію, і також поважаю час шановних колег. Якби з якогось із цих посилань можна було би скачати книгу - я б не питав.
А наразі перше посилання переводить на якийсь сайт, де мова йде про геолокацію (в кінцевому результаті це все завершується потраплянням вірусу на ваш пристрій, і потім ймовірним пропаданням грошей з карт, зламом акаунтів і рештою щастя).
Друге посилання - джерело скачування видалено (тобто немає там книги).
Тобто, повторюю, зробити копіпаст назви в гугл і надати перші ліпші посилання з текстом "Что там искать то" - це така собі допомога.
До речі я книгу знайшов, людина поділилася.
Відправлено через 50 хвилин 28 секунд:
Всім привіт!
Продовження історії!
Нагадаю коротко, що намагаюся без розборки відмити мотор 2.0 biTDI, який п'є 1,5/1000. Ось
тутечки немало літер, але все по поличках, як я дійшов цього рішення.
Мотор добре заводиться і їде, диму, збоїв, чеків нема. А якщо так, навіщо лізти в мотор? З цією думкою, зробив перший цикл промивки:
2 банки BG 109 в горло, торохтів 20 хвилин, злили старе масло, залили промивочне масло Yuko, торохтів 20 хвилин, злили, залили масло Yuko з допуском 504/507.
За посиланням я радію що угар впав з 1,5 до літра на 1000, але потім був розчарований! Витрата залишилася така сама, бо після 3000 км мотор взяв свої 4,5 літра. Отже, перший етап - провальний.
Далі, через 3000 я зробив аналогічний цикл промивки з використанням засобу "Валера раскоксойл". За
тестами Валера працює як дімексид, але лагідний до пластику, тобто це те що мені потрібно.
Проїхав 1750 км, долив 2 літра масла, на щупі зараз 85% від верхнього рівня. Я не буду нічого казати, як минулого разу. Проїду 3000 - побачимо.
Маю після 3000 намір зробити ще одну промивку Валерою (просто через те що куплено).

Майстра для капремонту вже вибрав, чекаю поки він звільниться.