Марк писав:Ні...уя там на себе не бере

Згадаю - сфотаю вид під бампером, все відкрите спереду.
До речі, для порівняння сфотаю аналогічний вид в Віто, от там дійсно - передня балка підрамника повністю прикриває піддон і коробку, а штатні підкрилки не дають грязі летіти з-під коліс в сторону движка і ніякий додатковий захист нафіг не треба.
Згадав. Sorry за якість, знімав телефоном лежачи перед машиною, всліпу, з п'яти дублів один більш-менш, і то від номера світло забило.
Так от - Т5
060220151185.jpg
Думаю, все видно. Там, де написано 04S - то компресор кондійшна, фішку добре видно. І шо там кого прикриває???
А оце Vito 638 в тому ж ракурсі.
060220151190.jpg
На фото низ піддона і коробки не видно взагалі, бо вони вище балки десь на 1-1,5 см. нижче стирчить труба інтеркулера, задній кронштейн двигуна і передній резонатор. Бампер знятий, він закриває все це хазяйство і висить доволі таки низько, знизу весь подряпаний.
Захисту там в принципі не треба.
Добавлено 20 квітня 2015, 23:38
Купив я ту Кольчугу. Не маючи можливості порівняти різних виробників, взяв те, що простіше було купити, бо дощі йдуть, пора вилазок на природу наближається і тягнути далі нема куди. Привезли за 900 грн. Гарно упакована, з голограмою - ну всі діла... Сьогодні розпакував. Отвори як болгаркою прорізали, ребра жорсткості як молотком вистукували - кустарщина повна, одним словом. Кусок бляхи за купа грошей. Правда, краї рівні і зашліфовані, помальована вроді файно, у всякому разі, фарба розчинником не змивається і при "маневрах" по бетону під машиною не обдерлась. Ну та фіг з ним, мені її, з рештою, не в салон ставити. Тягну її під машину, проганяю різьби і ставлю на місце ... за десять хвилин! Без напильника!!! Реально - стала як рідна. Але, не було б то made in Ukraine, матьйого... Стукнув по ній кулаком - мамародімєняобратно!.. Брязчить, аж вуха закладає - задня кромка об поперечину підрамника. Клею туди полоску шумоізоляціі. Б'ю по блясі - тихіше, але брязчить. Об бампер. Клею полоску до бампера. Б'ю - тихо! Ґут. Прикручую лючки (два куски бляхи). Знов стукнув - знов брязчить, падло!!! Тепер ці лючки... Знімаю їх, і не знайшовши під руками нічого кращого, клею на них по периметру якийсь віконно-дверний ущільнювач, вірніше, зрізану з нього полоску з клеєвим слоєм. Прикручую назад, обстукую кулаком всю конструкцію - тихо!!! Я його поборов
Як воно буде - поїжджу, побачу. В всякому разі, свою функцію (двигун буде захищений від грязі, все, шо прикручене знизу - від НЛО, та й я буду краще спати) вона повинна виконувати.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.