А тепер у мене появились нові проблеми, але є одна як намене основа, поможіть порадою, розібратись з нею...

1. Проблеми з рульовою, неможу розібратись в чому справа, до цього такого ніразу не було:
-Виїжжаю я від знайомого, всьо гарно, немає ніяких питань руль крутиться, повертаєтся як треба, проїхав я макс 5 кілометрів без всяких проблем( була мокра дорога, після дощу( можливо це чимось повпливало)), і тут коли я маю повертати до себе на подвір"я викручую руль вліво, руль починає так туго крутитись що просто ппц, ледве вклався в поворот, потім після повороту все ніби пройшло, якби нічого і не було...зупинився я висадив друга, і поїхав в гараж, всьо нормально покищо, минаю я гаражі, наближаючись до свого( там декілька поворотів), практично вже доїхав до свого гаража, воно знову недає мені нормально покрутити руль, таке враження, що хтось силою тримає руль і не дає йому крутитсь, треба прикладати дуже міцні зусилля, щоб повернути його. Я машину залишив на два дні в гаражі без діла, потім прихожу провірити як повертається руль з включиним двигуном, починаю я крутити руль в різні сторони, спочатку повільно, потім рєзко, по різному і в різні сторони до максімуму, ніяких заторможувань руля чи важкості в повертанні я незамітив =(((((...( рівень тормозної рідини на максімумі )... тепер боюсь щоб недай Бог, в дорозі не відказав руль, в чому може бути проблема, порадьте, на що потрібно звернути увагу =/...
Наперед вдячний