Проблема з рульвою, непослушний руль

Питання стосовно ходової, гальмівної, і рульової систем
Відповісти
MAXPAINE

Проблема з рульвою, непослушний руль

Повідомлення MAXPAINE »

Доброго дня усім, хочу ще раз подякувати за коментарі до моє попередньої теми, дуже помогли... :beer:
А тепер у мене появились нові проблеми, але є одна як намене основа, поможіть порадою, розібратись з нею... :ne_vi_del:...машина старенька, починає напевно все по трішки вилазити назовні)
1. Проблеми з рульовою, неможу розібратись в чому справа, до цього такого ніразу не було:
-Виїжжаю я від знайомого, всьо гарно, немає ніяких питань руль крутиться, повертаєтся як треба, проїхав я макс 5 кілометрів без всяких проблем( була мокра дорога, після дощу( можливо це чимось повпливало)), і тут коли я маю повертати до себе на подвір"я викручую руль вліво, руль починає так туго крутитись що просто ппц, ледве вклався в поворот, потім після повороту все ніби пройшло, якби нічого і не було...зупинився я висадив друга, і поїхав в гараж, всьо нормально покищо, минаю я гаражі, наближаючись до свого( там декілька поворотів), практично вже доїхав до свого гаража, воно знову недає мені нормально покрутити руль, таке враження, що хтось силою тримає руль і не дає йому крутитсь, треба прикладати дуже міцні зусилля, щоб повернути його. Я машину залишив на два дні в гаражі без діла, потім прихожу провірити як повертається руль з включиним двигуном, починаю я крутити руль в різні сторони, спочатку повільно, потім рєзко, по різному і в різні сторони до максімуму, ніяких заторможувань руля чи важкості в повертанні я незамітив =(((((...( рівень тормозної рідини на максімумі )... тепер боюсь щоб недай Бог, в дорозі не відказав руль, в чому може бути проблема, порадьте, на що потрібно звернути увагу =/...
Наперед вдячний :)
pushok
Бусовод со стажем
Бусовод со стажем
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т5, ахв, 77кВт, красный, 1.9, 2004, пока прошел 570тыщ.
Реальное имя: Леша т.0679684пять27
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 13 разів

Re: Проблема з рульвою, непослушний руль

Повідомлення pushok »

:du_ma_et: Если еще раз "руль затвэрдие", поворачивая подгазовывай, если пройдет - значит воздух в гур. Но спецы лучше обьяснят...
Я с детства не любил овал, я с детства угол рисовал.
smb
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4. ACV 2,5 2002 г.в.
Реальное имя: Александр
Дякував (ла): 42 рази
Подякували: 22 рази

Повідомлення smb »

при вывороте звук меняется или нет? и что значит: "рівень тормозної рідини на максімумі" :zvez_ochki: там используется масло а не тормозная жидкость.
Если народ теряет веру в Бога, его постигают бедствия, а если не кается, то исчезает с лица земли.
MAXPAINE

Повідомлення MAXPAINE »

=))) хех, незамітив))вибачайте помилочка вийшла=)), а на рахунок звуку я якось в той момент не відчув, можливо якийсь звук і був але я невпевнений,якщо і був то незначний, тому я незвернув на це увагу, голосного точно небуло.
smb
VW знаток
VW знаток
Модель авто, тип двигателя, пробег: Т4. ACV 2,5 2002 г.в.
Реальное имя: Александр
Дякував (ла): 42 рази
Подякували: 22 рази

Повідомлення smb »

если при вывороте меняется звук (похоже на вой) скорей всего насос, а если нет, то нужно смотреть рейку. но для начала нужно проверить уровень масла в бачке г/у
Если народ теряет веру в Бога, его постигают бедствия, а если не кается, то исчезает с лица земли.
star.ii.
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: 2.4 TD T4 92 год Т4 2.5 2003год жовтий 05040дваноль478
Реальное имя: Саша
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 85 разів

Повідомлення star.ii. »

MAXPAINE
Защита ДВС стоит?
Если в твоей стране жопа , это не повод быть в ней говном.
star.ii.
VW маньяк
VW маньяк
Модель авто, тип двигателя, пробег: 2.4 TD T4 92 год Т4 2.5 2003год жовтий 05040дваноль478
Реальное имя: Саша
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 85 разів

Повідомлення star.ii. »

Скорее всего у тебя слабый ремень ГУ . Попала вода и он напрочь начал проскальзывать.
Если в твоей стране жопа , это не повод быть в ней говном.
Відповісти

Повернутись до “VW T4 - Ходова, гальмівна, ГПК”