seria777 писав:А придираться к словам никогда не имел такой привычки, если кого обидел извините, просто говорил о том что именно мне не понятно и из утверждений не утверждал ничего в пользу обоих версий а только то что нет у меня доверия официальным версиям, NASA не в счет, на их видео видно оба метеорита движущиеся в разные стороны
Что-то за видио НАСА с двумя каменюками? Мне встречалось только компиляция из нескольких фото погодного спутника сделанные в формате видео, но спутник относится к европейскому космическому обществу.
Cubano писав:A_l_e_x, я ні в якому разі не хочу доводити те, в чому я і не сильно впевнений, просто моя точка зору трохи відрізняється від інших. Ні на що це абсолютно не впливає.
....
Ну і ще факт. До цієї пори ще не було зафіксовано смерті людини безпосередньо від метеорита. Десь у Єгипті був випадок із собакою, а з людиною - ні.
Выше ваше же сообщения где вы сравнивали след оставленный метеоритом с следом от ракеты. И на примере доказывали, что упавший объект ракета. Цитирую:
"....
Перше і друге літало, але перше завдяки реактивній силі, інше летіло завдяки пружині спічкострєла. Об’єднував їх шлейф диму.
Так от, в першому випадку його було набагато більше, і мав він клубкуватий характер, схожий на слід реактивного літака. Інший був просто як слід.
Ну і доходимо до "уральського метеорита". На всіх відео слід від нього має саме той клубкуватий вигляд, характерний для ракет, він направлений в протилежну сторону від руху "тіла", і специфічно закручується. Слід від метеорита мав би бути схожим на слід від "ракети" спічкострела, його не повинно було бути багато, і він мав рухатися за своїм "родітєлєм".
Ну і металеві шаріки розміром в 1 мм - це дріб, яким стріляють з рушниці по зайцю, пташкам, на швидкостях значно менших за космічні. Шкура звіря пробивається елементарно, а вона твердіша за сніговий наст.
О, ти вже написав про дріб. Не сходиться в тому, що якби вони затормозилися, то згоріли б, або все одно пробили б і сніг і землю."
То есть пытались доказать то ,в чем вы, как сейчас оказывается, не совсем уверены))) Но всё же доказываете.
Да, кстати, есть случаи попадания метеоритов в людей. Но фактов смерти от попаданий пока (или еще) не зафиксирована. Вероятность такого дела слишком и слишком мала.