Всім привіт. Ось у мене вчора якась абра-кадабра вилізла...
Був незначний стук зпереду при їзді по ямках, що саме - фіг його знає, в руль не віддавало, просто було враження що щось підстукує, удари віддавали ніби в днище, два рази до вчорашнього дня піднімали машину і різні майстри і я в т.ч. нічого по ходовій не виявили... Заїхав вчора на заміну масла, заодно перевірили ходову, виявили таки почавший вмирати лівий рульовий наконечник, поміняли. Після завершення робіт через телефонні звінки я провтикав перевірити ще раз всі шати і люфти. Поїхав на розвал. Там майстер, хитаючи лівим переднім колесом питає мене чи не гудить підшипник бо шат є і по горизонталі і по вертикалі. Ніяких "гулів" до того я не чув, а тепер ще на нових Мішелінах взагалі машинка їде як по маслу

Колеса прикручені добре (а то вже маю научку...

)
Тим не менше той шат не давав мені спокою ( а мені сьогодні треба було виїзжати за кордон, ще й з прицепом). Вернувся я в свій гараж, шоста вечора, домовитися про заміну підшипника зі своїм майстром вже не вийшло, з колєгами стали розбирати ступицю самі (

) згадуючи теплими словами того роботягу що міняв саме з тої сторони рульовий наконечник і провтикав той шат

, купив новий підшипник але через три години спроб вибити старий нам стало ясно що якщо ми і виб'ємо його то новий ми не впресуємо самі. Зібрали все назад (я вже зрозумів що нікуда не їду сьогодні бо поки пробували вибити той підшипник візуально шат ще збільшився ).
Так от - зібрали все назад з тим що сьогодні йду до майстра щоб міняти підшипник в нормальних умовах і відповідними інструментами і ... шат пропав!!!
Потім спеціально ганяв по трасі на швидкостях від 0 до 120, виляв, нічого, ні гулу, ні скрипу, тишина...

І плюс ще той стук, про який я писав вище теж пропав...
От сижу і думаю хто мене врік...