Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Віто валить весело нічого не скажеш. Та справа не в тому. Для звичайного використання, тим більше десь по провінціях тих 3 секунди до сотні абсолютно нікого не загріє, звичайно попробувати пару раз вальнути ніхто не проти Тому зараз і роблять такі прототип для піару. Ясно що в таких режимах тачка довго не проживе, це так само як в Ф1 мотори на пару тисяч розраховані. Для звичайного використання таке Віто було б ідеальне на кобил так 150-200 і хоча б 500 км ходу. Обмежити швидкість на 160 км. щоб не напрягати мотори. Як відомо електромотори прості, і довговічні і надійні якщо не роблять на максимум можливого. Думаю воно до того йде бо всі розуміють що продавати такі тачки мільйонами можна тільки по розумній ціні і якості. Буде побудований Теслою той супер завод по акумах тоді ситуація почне змінюватись. Ну а коли електромобілів в світі перевалить за мільйон тоді і почнуться серйозні роботи по нових видах акум, електромоторів і всього в цьому роді, ринок все зробить сам, поки що нема такого попиту тому ще не всі зачухались. Ну і ще не довго і в цивілізованих країнах з нормальною розміткою, знаками і.т.д. будуть їхати практично самі, вже зараз йдуть тести. Ще один нюанс на користь прогресу що до електромобілів це норми Євро 6, там вже починається жесть, яке там буде Євро 7 навіть думати страшно мотор 1.2 буде рахуватись здоровезним.
Зараз вийшла нова Шкода Кодиак яка за розміром майже як Q7 а мотори 1.4 турбо ті самі що на POLO от такі реалії. Я вже не кажу про бімера які луплять на трьох кубові дизеля по три турбіни і витискають всі соки. Уявіть якої той мотор складності, і що потягне його ремонт? та й всі ці супер скоросні коробаси які мають все це витримувати. От це я вже накатав
От були колись часи, робили навіка! і зараз можна,але нафіга? треба косити бабос. Я би таку ліворульну сам купив.
Свобода - тверда як меч.
Або вона у тебе є, або тебе нема.
Я бачив це відео. Питання в тому скільки коштував той краун новий? І хто його міг собі купити...
Прикол в тому, шо електро машини не вигідні для автовиробників так як звичайні - в них мало чому є ламатися. А ще вони не вигідні для нафтомагнатів, тому шо не потребують бензину.
Таким чином є проблема - як заставити хазяїна електро авто платити постійно - але трохи менше ніж за бензинове авто?
Маск вирішив це так - купуєш теслу, або навіть без тесли - тобі на будинок ставлять батареї - і заряджаєшся від них. Платиш Маску за електрокенергію.
3 секунди до сотні - то не мета, то побічний ефект)
Я розумію що електромобілі мало кому вигідні тому це по всякому тормозилось, і якби не Маск то х.з. скільки ще б чекати треба було. Хоч воно б до того дійшло в любому випадку. Тим більше що як я вже писав ті самі вимоги до вихлопу стають просто нереальними. Авто виробники просто змушені виходити на ринок електромобілів тому що Тесла розкочегарить свої заводи і буде розвиватись, і забирати в них долю ринку, і чим дальше тим більше. Це як я вже писав та сама історія що з Nokia яка вчасно не роздуплилась, а доганяти завжди важко. А от Самсунг побачивши айфон вїхав що за цим майбутнє і зразу впрягся в цю нішу і зараз відчуває себе прекрасно. Ринок він тебе змушує реагувати і діяти, затупиш, і пізно буде.
Свобода - тверда як меч.
Та вкрасти можна майже любу тачку, але Теслу може відстежити і знайти, забанити на відстані,таку тачку продати дуже важко. Це так як айфон вкрасти можна, але обнулити і продати так щоб невідслідкувати ой як важко...... Звичайно на відео усьо ніби то так просто, а на ділі трохи інакше. Ну і з рештою вона застрахована тому це не так страшно
От тобі на. А Лексус це не якись дішман Що тепер не купувати Лексуси?
Свобода - тверда як меч.
Это от нас очень далеко
А с очередными пакращеннями акциза на солярку... хочешь не хочешь но альтернативу искать придётся
Пока не обнародованы но уже известны цены на новые электрокары Renault KANGOO Z.E.
Expreess - 799710 грн.
Maxi - 813740 грн.
Pass Maxi - 836188 грн.
Да, это не Tesla, но после установки новой батареи 41 KWh на Renault KANGOO Z.E. для живого бизнеса появится реальный вариант отказа от солярки.
І при чому тут ціна заправки?
ДВС і електромотор рівної потужності мають однакову ціну? Ні. Припускаю, що мозги для того й іншого будуть приблизно однакової вартості. При цьому в електрокара мінус КПП, мінус паливна апаратура, мінус вихлопна система, мінус система охолодження.
З якого фіга електромобіль в два рази дорожче дизеля???
Марк писав:
ДВС і електромотор рівної потужності мають однакову ціну? Ні. Припускаю, що мозги для того й іншого будуть приблизно однакової вартості. При цьому в електрокара мінус КПП, мінус паливна апаратура, мінус вихлопна система, мінус система охолодження.
З якого фіга електромобіль в два рази дорожче дизеля???
Разработчикам следующего поколения автомобилей Tesla Model поступило задание разработать одноместный супер экологичный автомобиль будущего
Начали с рассмотрения одноместного внедорожника
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.