Серьезный спецT5YY писав:Проблема не с током. Напряжение больше 14,7 В я бы не подавал

Серьезный спецT5YY писав:Проблема не с током. Напряжение больше 14,7 В я бы не подавал
Ти той - без фанатизму болтай, а то на старому акумі прискориш прихід полярної лисиці.Итальянец писав:болтал аккумулятором
Итальянец писав:Я когда доливал кислоту...
Не знаю как остальные, а с вестой я наигрался, первые полтора года без отказа, а потом секс еще год, ну а потом с утра пускозарядное...Еще пол года на вылазку под светильник. (Это уже второй или третй так) купил мутлу 100, цена 94$, в среднем 1А-1$, не знаю как себя поведет...Итальянец писав:точно електролит.
всё.сдох. вчера завелась норм, а сегодня на тралике катался.
надоело.
смотрю на а-мега или исток или опять весту взять??.
надо бюджетный.
подскажите пожалуйста.
Хочу вибачитись перед своєю А-Мегою і зняти шляпу....Аллександр писав:Відпишусь і я: сьогодні їздив, якщо пам'ятаєте, 31 грудня я проїхав 760 км і ввечорі після 1,5 години простою заміряв напругу на клемах А-Мега 100 преміум, якій 1,5 роки, вольтметр показав 12,7 В![]()
Я , чесно кажучи, подумав - кирдик батарейці (12,7 після 400 км пробігу з температурою навк. середовища 0 - + 2)!
9-ть днів машина стояла на вулиці при -18 без руху і ось сьогодні я спробував виїхати, за бортом -10, включаю вольтметр - 12,5 , один раз грію свічки, з другого запускаю, акум крутить не дуже, але з четвертого-п'ятого оберту двіжок підхватує і вуаля, спочатку три, чотири і після третьої секунди працюють всі п'ять! Я майже абсолютно щасливий, а майже - тому, що розумію, що все таки батарейка, хоч і робить, але вже "захворіла", ось тільки не пойму чого так швидко. Звичайно, на передодні (останніх місяці півтора) був легкий недозаряд, через часті і недовгі поїздки по місту але ж....
Это полностью нормальное напряжения. Хоть двое суток катайся, хоть 10 минут. После простоя 12,7 норма.Аллександр писав:12,7
А ты жалуешся, что я ворчу на тебя.Итальянец писав:
всё.сдох. вчера завелась норм, а сегодня на тралике катался.
надоело.
смотрю на а-мега или исток или опять весту взять??.
надо бюджетный.
подскажите пожалуйста.
Дякую, вже краще, розробляю ногу, ще півроку і буду як новенькийpetsa писав:Як здоров'я? АКБ купимо,а здоров'я ні.
Оно конечно да, но простой в два месяца на сигналке, плюс дней 15 из них при -10 градусах и менее, и потом запуск с полутора оборота - это уже какой никакой ПОКАЗАТЕЛЬ! Я доволен!techik71 писав: Это лишь говорит о минимальном токе утечки...был бы ток утечки,как у Итальянца ,то на сей момент было бы
Теж дививсь на ці Моратті - хороший пусковий ток заявлено при низькій ціні (по ссилці - то дорого). Цікаво, як буде служити.Итальянец писав: